Μην ξαναπαγώσετε τα τρόφιμα που ξεπαγώσαν

Αποφασίσατε να κατεβάσετε από την κατάψυξη εκείνο το μοσχαράκι που πήρατε προχθές από το κρεοπωλείο και ενώ αυτό ξεπαγώνει, κάτι απρόοπτο συμβαίνει και πρέπει να φύγετε.

Και τώρα τι κάνετε;
Το βάζετε πάλι στην κατάψυξη;
Όχι ,όχι, όχι!

Μην ξαναπαγώνετε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει!

Κατά το ξεπάγωμα έχουμε πολλαπλασιασμό των βακτηρίων.

Αν το ίδιο τρόφιμο καταψυχθεί ξανά, τα βακτήρια δεν θα θανατωθούν αλλά θα «πέσουν σε λήθαργο».

Στο επόμενο ξεπάγωμα θα ξυπνήσουν περισσότερα βακτήρια και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο

Read previous post:
Έγγραφο-«φωτιά»: Και επισήμως η αποδοχή του ονόματος «Μακεδονία» για τα Σκόπια;
Εκχώρηση εξπρές της Μακεδονίας μας στα Σκόπια – Τι αποφασίστηκε

Εκχώρηση εξπρές από την κυβέρνηση στους Σκοπιανούς. Δίνουμε τα πάντα στο γειτονικό κρατίδιο, χωρίς εμείς να κερδίζουμε τίποτε απολύτως.

Close