Ξεκινήσαμε να ζούμε το 1984 του Όργουελ;…….Τα τελευταία λόγια του Τ.Όργουελ (βίντεο)

Λίγες ώρες πριν πεθάνει ο Τζωρτζ Όργουελ, στο κρεβάτι του θανάτου δέχτηκε κάποιες ερωτήσεις από μια δημοσιογράφο σχετικά με το βιβλίο του «1984».

 

 

Ξεκινήσαμε να ζούμε το 1984 του Όργουελ;…….
Ο George Orwell προφήτευε από τότε ότι ο κόσμος θα πάει προς αυτήν την κατεύθυνση όπου μια εικόνα της περιγράφεται στο βιβλίο αυτό.

Στο νέο αυτό κόσμο θα κυριαρχεί ο φόβος της εξουσίας, το αίσθημα της συναδελφοσύνης θα καταρρακωθεί. Τα αισθήματα που θα επικρατήσουν θα είναι η βία της επιβίωσης, ο ευτελισμός της προσωπικότητας  ώστε να μην υπάρχει η έννοια του προσώπου όπως δίδαξε ο χριστιανισμός!

Το σεξουαλικό ένστικτο σιγά-σιγά  θα νεκρωθεί έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αίσθηση στην επαφή τον δύο φύλων, μειώνοντας τις γεννήσεις Η ΕΞΈΛΙΞΗ…. η  προώθηση στις ομοφυλοφιλικές τάσεις!

Ο αγώνας της εξουσίας θα είναι συνεχής, σκληρός και αμείλικτος, αλλά μάταιος και παντού θα επικρατεί η βία.

Η πίστη θα υπάρχει μόνο για αυτούς που εξουσιάζουν. Και οι άνθρωποι, ποτισμένοι από το δηλητήριο της εξουσίας, δεν θα σκέπτονται τίποτε άλλο παρά μόνο πώς να αποκτούν δύναμη κυριαρχίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Γίνονται ηλεκτρονικές παρεμβολές πάνω απ’το Αιγαίο;

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2006 σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο : «Yunanıstan Kardak’ta elektronik harp ile felç...

Close