Άγ.Παίσιος:Ό,τι έπαθε το Ιράκ, το ίδιο θα πάθει και η Τουρκία!

Η φωτογραφία του άρθρου είναι ενδεικτική και αποδεικτική το τι θα προκύψει μετά την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ υπό των αγαρηνών του Ερντογάν.

Η Πλατυτέρα και οι τα άλλα Ορθόδοξα Περικαλλή Ψηφιδωτά του Ιερού Σεβάσματος μας δεν θα κάνουν μόνο τα πόδια των τούρκων να τρέμουν , όπως δήλωσε ο ίδιος ο Μουεζίνης που έψαλλε παράνομα μέσα στο καθολικό της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ,αλλά θα τους τα κόψουν κιόλας.

Το ίδιο τρέμουλο αισθάνεται και ο Σουλτάνος μετά την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία γιατί γνωρίζει ότι το παζάρι ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο στην Μαύρη Θάλασσα δια μέσου των ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου απέτυχε παταγωδώς.

Ο σεισμός του Κουρδικού κάνει ρήγμα στα ΣΤΕΝΑ.

¨Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΧΩΣ ΣΤΕΝΑ¨

Στις 19 Φεβρουαρίου αρθρογραφούσαμε :

¨Η Τουρκία στο ¨γεωπολιτικό χρηματιστήριο¨ αξιών είναι προσωρινά αναβαθμισμένη λόγω του πρόσφατου ενδιαφέροντος των Στενών του Ελλησπόντου. Δηλ με άλλα λόγια την έχουν ακόμα για λίγο ανάγκη.

Και τι είναι τα Στενά αυτά;

Ένα Πέρασμα Θανάτου εναντίων των Ρώσων υπό το πρίσμα των σημερινών συγκυριών.

Όσο θα πιέζουν οι Δυτικές Δυνάμεις τους Τούρκους ¨με τον τρόπο τους¨ την στιγμή που τα εσωτερικά, κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά προβλήματα της Τουρκίας αποκορυφώνονται, τόσο θα είναι ευκολότερο για αυτούς να ¨ ελέγχουν¨ μαζί με τους Τούρκους το ασφυκτικό πλεύρισμα της Ρωσίας στο νότιο Θαλάσσιο υπογάστριο της στην Μαύρη Θάλασσα.¨

Και ξαφνικά τα πράγματα αλλάζουν άρδην και γίνεται μύλος πάνω στα γεωπολιτικά κεκτημένα της περιοχής.

Η διπλωματική ντρίπλα που έκανε πρόσφατα ο Σουλτάνος με τους Ρώσους δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη.

Η απάντηση θα έλθει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Πώς θα μετανοήσει κανείς;
Μετανόησε και προσκόμισε στον Κύριο τα δάκρυά σου σαν μύρο μετανοίας

Να κρατάς αδιάκοπα την ψυχή σου σε κατάσταση μετανοίας και πένθους. Διαπίστωσε και τις πιο ασήμαντες αδυναμίες σου και πολέμησέ...

Close