Έβρος! Τουρκικό drone πέταξε 2 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα

Τουρκικό drone έφτασε 2 χιλιομέτρων μέσα στην Ελλάδα – Αύξηση των πτήσεων τουρκικών drones.
Προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στον Έβρο, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ τουρκικό drone έφτασε σε βάθος δύο χιλιομέτρων εντός του ελληνικού εδάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, γράφει το xronos.gr στόχος των Τούρκων ήταν να βρουν τις ενέδρες που στήνει η ελληνική πλευρά για να αποτρέπει την είσοδο παράτυπων μεταναστών από τα περάσματα του Έβρου.

Tην ίδια ώρα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας, καθηγητή Ισμαήλ Ντεμίρ η προγραμματισμένη ημερομηνία επιχειρησιακής ετοιμότητας του TCG ANADOLU είναι το τέλος του 2022.

Ο Τούρκος πρόεδρός ότι θα γίνει προσπάθεια το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο να επιχειρήσει νωρίτερα.

«Το TCG ANADOLU είναι ικανό να αλλάξει τις θαλάσσιες επιχειρήσεις.Θα μπορεί να μεταφέρει UAV με τον εξοπλισμό τους, μαζί με θωρακισμένα οχήματα και ελικόπτερα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές επιχειρήσεις», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον Ισμαήλ Ντεμίρ το TCG ANADOLU θα «είναι το πρώτο στον κόσμο με αυτά τα χαρακτηριστικά».

Το ayraktar TB3 SİHA, το οποίο συνεχίζει να αναπτύσσεται από την Baykar Defense , σχεδιάζεται βασίζεται στο Bayraktar TB2 όμως είναι ειδικά σχεδιασμένο για να απογειώνεται και να προσγειώνεται στο TCG ANATOLIA το οποίο θα μπορεί να μεταφέρει από 30 έως 50 Bayraktar TB3 SİHA, τα οποία θα έχουν πτυσσόμενα φτερά, θα αναπτυχθεί στο πλοίο. Τα συστήματα Bayraktar TB3 SİHA.

Τουλάχιστον 10 Bayraktar TB3 SİHAs μπορούν να κατευθύνονται ταυτόχρονα με το κέντρο εντολών του TCG ANADOLU.

sportime.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Γυναίκα και Ορθοδοξία
Μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής για τις γυναίκες που εκκλησιάζονται

Οι γυναίκες που παρακολουθούν τη λειτουργία στην εκκλησία πάνω από μια φορά την εβδομάδα έχουν μειωμένο κίνδυνο κατά το ένα...

Close