Έλληνες Ορθόδοξοι με κάρτα εισόδου στις εκκλησίες & οι αλλοδαποί κάνουν πορείες!

Οι πιστοί ελέγχονται, οι μετανάστες “αλωνίζουν”
Μάλλον ζούμε το “θέατρο του παραλόγου” καθώς, τα αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας, απευθύνονται μάλλον σε συγκεκριμένους τομείς. Περιορισμοί στις εκκλησίες, απαγορεύσεις στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και μάλιστα στην επέτειο των 200 χρόνων, αλλά οι μετανάστες μπορούν να συγχρωτίζονται σε πορείες.

Με κάρτα εισόδου, όπως και στα σούπερ μάρκετ, μπήκαν στους ναούς της Θεσσαλονίκης οι πιστοί, χωρίς να ξεπερνούν στο σύνολο τους τα 20 άτομα.

Kάθε πιστός που έμπαινε στην εκκλησία έπαιρνε κάρτα εισόδου, όταν τα άτομα εντός του ναού έφτασαν τα 20, τοποθετήθηκε στην είσοδο μια κόκκινη κορδέλα ώστε να μην μπορεί να εισέλθει παραπάνω κόσμος.

Κάθε πιστός που αποχωρούσε άφηνε την κάρτα για να την πάρει ο επόμενος ώστε να εισέλθει για να παρακολουθήσει την λειτουργία.Με μάσκες και αποστάσεις παρακολούθησαν επίσης τη θεία λειτουργία οι πιστοί στη Μητρόπολη Πειραιά…

Ανήμερα της ορθοδοξίας οι πιστοί επέστρεψαν στους ναούς κάτι που θα μπορούν να κάνουν και του Ευαγγελισμού, αλλά και στους δεύτερους χαιρετισμούς της Θεοτόκου

Στον μητροπολιτικό ναό της Πάτρας, από νωρίς το πρωί οι 20 θέσεις για τους πιστούς είχαν καλυφθεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Υπέρ του Φίλη ο Μητροπολίτης Δημητριάδος στο θέμα της στάσης της Εκκλησίας στη Χούντα & στην Κατοχή;
Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Αυτή η περίοδος θα μας μετρήσει όλους”

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε

Close