Ένα είναι σίγουρο ο Μακαριστός ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ  από ψηλά, θα δάκρυσε σήμερα από χαρά και συγκίνηση

Φωτορεπορτάζ από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

 

Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, από όλα τα μέρη της Ελληνικής  επικράτειας  παρευρέθηκαν  στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 2μ.μ στην Θεσσαλονίκη.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, οικογένειες με παιδιά, νέοι μα ιδιαίτερα μας συγκίνησε η προσ

έλευση ηλικιωμένων ανθρώπων που τραγουδούσαν με δύναμη ψυχής ”Δεν θα την πάρουνε ποτέ την γη των Μακεδόνων”!Η Μακεδονία είναι Ελλάδα φώναξε το πλήθος του αμέτρητου κόσμου που πλημμύρισε το κέντρο της Θεσσαλονίκης με προορισμό του τον τόπο της συγκέντρωσης, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Νέα Παραλία ,όπου λίγα μέτρα πιο πέρα αντικριστά ήταν η εξέδρα με τους κύριους ομιλητές.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος την συγκίνηση, την περηφάνεια , και το δέος από τον παλμό της σημερινής συγκέντρωσης.Ένα είναι σίγουρο ο Μακαριστός ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ  από ψηλά, θα δάκρυσε από χαρά και συγκίνηση για τους ΈΛΛΗΝΕΣ που δεν λησμόνησαν τι τους έλεγε, και τι να πράξουν σαν έρθει η ώρα.

Γιώτα Παμπάλου

Επιμέλεια φωτογραφίας Σοφία Α.,για την Greekpress.gr ,,

Δείτε φωτογραφίες από το συλλαλητήριο

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ποια η σχέση μας με τους αιρετικούς;
Γιατί παραχωρεί ο Θεός στο διάβολο να μας πολεμά;

Ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής απαριθμεί πέντε αιτίες για τις οποίες παραχωρεί ο Θεός τη δυνατότητα στον διάβολο να πολεμά...

Close