Αγιορείτικη ομελέττα με κρεμμυδάκια

Υλικά :
2-3 αυγά
6-7 κρεμμυδάκια
2-3 κουταλιές λάδι
1 φλιτζάνι νερό
αλάτι
πιπέρι

Βράζουμε τα σκόρδα ή τα κρεμμυδάκια, αφού τα έχουμε ψιλοκοψει,στο τηγάνι με σχεδόν ένα φλυτζάνι νερό, ώστε να μαλακώσουν.Ρίχνουμε λίγο λάδι,αλάτι, μπόλικο πιπέρι και τα αυγά.Ανακατεύουμε το τηγάνι, όλο το μείγμα, μέχρι να ροδίσει.

Ευλογία μαγειρείου : Την ομελέτα την αναδεικνύουν αισθητά διάφορα χορταρικά , κυρίως τα άγρια.Τα τσιγαρίζουμε λίγο στην αρχή και ύστερα τα ενώνουμε με τα αυγά.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Συναξάρι 10-10, Άγιοι Ευλάμπιος και Ευλαμπία τα αδέλφια
Συναξάρι 10-10, Άγιοι Ευλάμπιος και Ευλαμπία τα αδέλφια

Οι Άγιοι Ευλάμπιος και Ευλαμπία τα αδέλφια τιμώνται σήμερα, 10 Οκτωβρίου, από την Εκκλησία μας.

Close