Αγωνία για την επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτικών! Έγινε προσευχή στην Ορεστιάδα

Έγινε προσευχή στην Ορεστιάδα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν συγγενείς του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και τoυ λοχία Δημήτρη Κούκλατζη τις εξελίξεις στην υπόθεση φυλάκισης των Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές Αρχές.

Οι συγγενείς των δυο νεαρών παραμένουν στο «σκοτάδι» ενώ αναμένεται να ταξιδέψουν στην Αδριανούπολη όπου την Δευτέρα (05.03.2018) αναμένεται να γίνει η δίκη τους.

Έλληνες στρατιώτες: Τι λένε οι συγγενείς τους

Οι οικογένειες των Ελλήνων στρατιωτικών ενημερώνονται για την τύχη τους μέσω της Ελληνίδας πρόξενου στην Τουρκία, η οποία επικοινωνεί με τους δικηγόρους που έχουν οριστεί από το υπουργείο Εξωτερικών προς υπεράσπιση των νεαρών.

«Πως έτυχε να γίνει αυτό δεν ξέρουμε. Όταν το μάθαμε έτσι σαστίσαμε. Να πάνε όλα καλά και το παιδί να γυρίσει πίσω πάλι στον προορισμό του. Έχουμε αγωνία, και για το άλλο παλικάρι και για αυτόν να είναι όλα καλά και να τελειώσουν όλα» ανέφερε μία συγγενής του ανθυπολοχαγού μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

«Ολόψυχα εμείς αυτό περιμένουμε, να πάνε όλα καλά, να’ ρθουν γρήγορα τα παιδιά, να τα δούμε πάλι. Γίνονται διαπραγματεύσεις, ότι είναι θέμα ημερών. Από τη μία πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου, δηλαδή λίγων ημερών, από την άλλη όμως δεν ξέρω πως περνάνε εκεί» τόνισε ο θείος του λοχία.

«Από αυτά που είμαι σε θέση να ξέρω μέχρι λίγες ώρες μετά από την σύλληψη τους φέρθηκαν άψογα. Τι έγινε μετά την μεταγωγή δεν ξέρω. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν υπήρξε κάποιο θέμα. Να τελειώσει όσο πιο γρήγορα… Αυτή είναι η αγωνία μου πλέον γιατί γνωρίζω πως τα δικονομικά θέματα έχουν μία σειρά και δεν μπορούν να επηρεαστούν από παρεμβάσεις» τόνισε ο πατέρας του ανθυπολοχαγού.

Παράκληση και προσευχή για την απελευθέρωση τους

Στην Ορεστιάδα που είναι ο τόπος καταγωγής του λοχία βρέθηκε και η οικογένεια του ανθυπολοχαγού. Εκεί, το βράδυ του Σαββάτου (03.03.2018) τελέστηκε παράκληση και προσευχή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου για να επιστρέψει ο Δημήτρης το συντομότερο δυνατό στο σπίτι του.

Οι γονείς, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του 27χρονου λοχία προσευχήθηκαν ώστε ο νεαρός να απελευθερωθεί από τις τουρκικές φυλακές και να επιστρέψει στην αγκαλιά της οικογένειας του!

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Κυριακή Β’ Νηστειών (Γρηγορίου του Παλαμά)
Γρηγορίου του Παλαμά-Κυριακή Β’ Νηστειών

Οταν ο Ιησούς είδε την πίστιν που είχαν, τόσον ο παραλυτικός όσον και εκείνοι που τον έφεραν, λέγει στον παραλυτικόν·...

Close