Αλίκη Βουγιουκλάκη: Tο άγνωστο φιλανθρωπικό της έργο

Ο Αντώνης Βουγιουκλάκης, ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για το άγνωστο φιλανθρωπικό έργο της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. «Στα πρώτα της βήματα η Αλίκη με τα πρώτα της λεφτά, πήγε και τότε με πήρε μαζί, γι΄αυτό και το γνωρίζω, και πήγαμε στο δημοτικό βρεφοκομείο του δήμου Αθηναίων που τότε ήταν στην Πειραιώς.

Είχε κουβαλήσει ρούχα για τα μικρά και παιχνίδια για όλα τα παιδιά. Δεν έφευγε από εκεί παρά μόνο όταν θα έπεφταν για ύπνο τα παιδιά. Ήταν το πάθος της αυτό, η μεγάλη αγάπη της για τα παιδιά. Και το κατανοώ γιατί το έχουμε κληρονομήσει όλοι αυτό.

Αλλά και εγώ υποκλίνομαι στην ακτινοβολία του φαινομένου Αλίκη, αλλά έχω κι εγώ μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και όλοι μας», αποκάλυψε ο Αντώνης Βουγιουκλάκης. Και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα πράγματα, αργότερα τα έμαθα. Πήγαινε στο Χατζηκυριάκειο, φορτωμένη με ρούχα, τρόφιμα για τα παιδιά. Σε χρόνια δύσκολα!».

Πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Δέσμευσαν το Καστελόριζο για άσκηση υποβρυχίων
Δέσμευσαν το Καστελόριζο για άσκηση υποβρυχίων

Με νέα ναυτική οδηγία, που εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, οι Τούρκοι δέσμευσαν το Καστελόριζο για άσκηση υποβρυχίων

Close