Αμβρόσιος: Γίναμε Ζούγκλα, υπουργός Αμορφωσιάς ο Γαβρόγλου, φαρμακερά φίδια όσοι τον επέκριναν

Ως ζούγκλα χαρακτηρίζει την κοινωνία χωρίς Θεό ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος σε νέα παρέμβασή του.

Σημειώνει πως η αμαρτία και τα πάθη της ψυχής παραμορφώνουν τον άνθρωπο! Όταν όμως ο άνθρωπος επιστρέψει στο δρόμο του Θεού, ο Χριστός επανέρχεται και στήνει και πάλι το θρόνο Του στην καρδιά μας. Αντιθέτως, όταν ένας άνθρωπος κυριαρχηθεί από τα πάθη της αμαρτίας, τότε παραδίδεται ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στον Διάβολο, σύμφωνα με τον Ιεράρχη.

“Στην εποχή μας, λοιπόν, ο άνθρωπος όλο και πιο πολύ απομακρύνεται από τον Χριστό! Και τότε ο χωρίς τον Χριστό στην καρδιά του άνθρωπος είναι ικανός για όλα! Ο Λέχ Βαλέσα της Πολωνίας είπε κάποτε μια σοφή κουβέντα: «ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!».Αυτό, δυστυχώς πλέον το ζούμε κάθε μέρα! Έτσι η κοινωνία μας μεταβάλλεται όλο και πιο πολύ σε μια ζούγκλα θηρίων, όπου ο ένας είναι έτοιμος να κατασπαράξει τον άλλον! Επαληθεύεται συνεχώς το ρητό των Λατίνων: «HOMO HOMINIS LUPUS ΕST», δηλ. «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ είναι ΛΥΚΟΣ»!” επισημαίνει.

Στην συνέχεια φέρνει ως παραδείγματα συγκεκριμένα γεγονότα, δια των οποίων-όπως υποστηρίζει- αποδεικνύεται περίτρανα, μια καθημερινώς αυξανόμενη εγκληματικότητα, δηλαδή μια συνεχώς αυξανόμενη απομάκρυνση του σημερινού ανθρώπου από το δρόμο του Θεού!

“Θα διαπιστώσετε ευχερέστατα π.χ. ότι στο Δημόσιο Σχολείο ο Χριστός μας τώρα πια είναι ο Μεγάλος Εξόριστος! Ο άθεος Υπουργός της Αμορφωσιάς και της α-Παιδείας κ. Γαβρόγλου Τον έδιωξε πλέον! Οι Ιεράρχες-Μέλη της Επιτροπής Διαλόγου για το Μάθημα των Θρησκευτικών, δυστυχώς, είναι οι Μεγάλοι Συνένοχοι! Ο εκκλησιασμός των μαθητών καταργήθηκε! Η πρωινή προσευχή σε πολλά Σχολεία σταμάτησε! Μερικοί Εκπαιδευτικοί- άθεοι στη ζωή τους- προτιμούν να διδάσκουν «γιόγκα» στα μαθητούδια τους! Η κατάσταση είναι απελπιστική!”

Χαρακτηρίζει δε τον κ. Γαβρόγλου “άθεο Υπουργό της Αμορφωσιάς” και “μάγκα με πονηρό βλέμμα”.

Σύμφωνα με τον κ. Αμβρόσιο ο Χριστός είναι ο Μεγάλος Εξόριστος από την Ελληνική Κοινωνία κατά την τελευταία εικοσαετία!

“Σας ερωτώ: τι άλλο σημαίνει:

Η θέσπιση του Πολιτικού Γάμου;

Η κατάργηση της αναγραφής του Θρησκεύματος από την αστυνομική μας ταυτότητα;

Το Σύμφωνο Συμβιώσεως των Ομοφυλοφίλων;

Η υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια;

Οι παρελάσεις των Gay’s;

Η καθιέρωση του όρου «η Σύντροφός του»;

Η λέξη «Σύζυγος» γίνεται όλο και πιο σπάνια!

Το σκουλαρίκι στο αυτί Δημοτικών κλπ. πολιτικών προσώπων;

Το Bulling στα μικρά παιδάκια;

Η συνεχής προβολή της γύμνιας από τα κεντρικά Δελτία Ειδήσεων της Τηλεοράσεως;

Η εξάπλωση της εγκληματικότητος στην Κοινωνία;

Οι αυτοκτονίες δεκαπεντάχρονων μαθητών;

Η ακατάσχετη εξάπλωση της ανηθικότητος;

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ

Ο πατέρας ασχημονεί σεξουαλικά στην τετράχρονη κόρη του, απολαμβάνοντάς την σαρκικά!

Ο παππούς στη δεκάχρονη εγγονή του!

Ο Δάσκαλος σε μαθήτριές του!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ! Η κατάσταση έγινε ανυπόφορη! Ο άνθρωπος τώρα πια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αδελφός για τον συνάνθρωπό του!” σχολιάζει

Καταλήγοντας τονίζει με πόνο ψυχής:

“Η καρδιά μου πονάει, πονάει πολύ, καθώς βλέπουμε την Ελλάδα των ευσεβών χριστιανών, που λάτρευαν τον Σωτήρα του κόσμου και Λυτρωτή των ψυχών μας Ιησούν Χριστό, τώρα πια να μετακινείται, δυστυχώς δε όχι μόνο με σταθερά, αλλά και με επιταχυνόμενα βήματα, προς την κυριαρχία του Διαβόλου! Η Ελλάδα μας τώρα πια δαιμονοκρατεῖται! Ας προσευχώμεθα, λοιπόν, Αδελφοί μου, προς τον Θεόν της αγάπης και του ελέους, να μας προστατεύει και να μας επαναφέρει στην οδό της μετανοίας, στην πατρική Του αγκάλη! Μας προσκαλεῖ «όστις θέλει οπίσω μου ελθείν…..»!”

Δεν παραλείπει τέλος να χαρακτηρίσει φαρμακερά φίδια, Κληρικούς και των τριών βαθμίδων του ιερατικού σώματος, αλλά και λαϊκούς, οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο τον κατέκριναν για τις πρόσφατες δηλώσεις του.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Ρίκα Βαγιάνη: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο «αντίο» του συζύγου της

Η Ρίκα Βαγιάνη έφυγε από τη ζωή χθες Τρίτη 7/8 από τη ζωή έπειτα από πέντε χρόνια μάχης με τον...

Close