Αμβρόσιος για Τσίπρα: Προδότης -Διέγραψε το “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”

Χειμαρρώδης για μια ακόμη φορά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος μετά και το χθεσινό εθνικό έγκλημα των Πρεσπών. Σε νέα επίθεσή του κατά του πρωθυπουργού δεν μασαέι τα λόγια του. Μάλλον βλέποντας και τα γεγονότα της χθεσινής “μαύρης” για τον Ελληνισμό Κυριακής θα έχει μετανιώσει πικρά που κάποτε τον αποκαλούσε “μάγκα” και τον στήριζε….

“Με την εν γένει συμπεριφορά του συνεχώς προκαλεί! Και ενώ η Ιερά Σύνοδος τηρεί αιδήμονα σιγήν, ο κόσμος εξεγείρεται, καταγράφει, διαμαρτύρεται! Τα πιό σπουδαία επιτεύγματα της Κυβερνήσεως ΣYΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Πρωθυπουργό τον κ. ΤΣΙΠΡΑ είναι τα εξής: Τα ιδανικά, με τα οποία εμείς οι παλαιότεροι έχουμε γαλουγηθή είναι ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο Πρωθυπουργός κατώρθωσε το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ! Διέγραψε και τα τρία αυτά ιδανικά απο τη ζωή των Ελλήνων!” αναφέρει.

Εξηγεί πως την θρησκεία την διέγραψε διότι ο ίδιος προβάλλει ως άθεος, την οικογένεια διότι ο ίδιος και αστεφάνωτος είναι καί τους Ομοφυλόφιλους προωθεί και προβάλλει και την πατρίδα διότι με την συμφωνία ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εχάρισε στα Σκόπια την ένδοξη ιστορία μας!

“ Ισοπέδωσε τά πάντα! Επρόδωσε την Πατρίδα μας!” διατυμπανίζει και συμπληρώνει πως ο πρωθυπυοργός περιφρόνησε και το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα, αφού την Απόφαση για τη Μακεδονία δεν έλαβε η Βουλή των ΕΛλλήνων, αλλά προσωπικά ο ίδιος.

“Καί ναί μεν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, αναφερόμενος στο θέμα των Σκοπίων, σε Δηλώσεις Του είπε, ότι «ο Ελληνικός Λαός ψηφίζει τους Βουλευτές, η δε Βουλή των Ελλήνων αποφασίζει για τα εθνικού περιεχομένου ζητήματα»! Στην προκείμενη περίπτωση ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ! Δηλ. καί ο Ελληνικός Λαός! καί η Βουλή των Ελλήνων!” τονίζει ο δυναμικός Ιεράρχης και παραθέτει μια σειρά από επικριτικά δημοσιεύματα κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

pentapostagma.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
«Λύγισε» για τη Μακεδονία ο αγαπημένος μας Ντίνος Καρύδης

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς

Close