Ανάγκη φιλοξενείας για 60 σε αριθμό ζωάκια ! (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ)

Ανάγκη φιλοξενείας για 60 σε αριθμό ζωάκια ! (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ)

Άμεση ανάγκη φιλοξενείας  για 60 σε αριθμό ζωάκια ! (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ)

2/3/15/Δεν έχω τι να πω. Είναι η μόνη φορά που χάνω τον λόγο και δεν μπορώ να περιγράψω μία κατάσταση τόσο επείγον και προ εκπλήξεως απρόβλεπτη .
27 σκυλιά μικρόσωμα, μεσαία, μεγάλα, νεαρά, ηλικιωμένα, γατούλες, πουλιά, όλα μαζί μαζεμένα στο σπίτι της ( Βασια Αποστολοπούλου) στην Σαλαμίνα. Τα 60 ζωάκια δυστυχώς έμειναν μόνα . Δεν μπορούν πλέον να φροντιστούν από την ίδια για προσωπικούς της λόγους … (έκκληση – επείγον- προωθήστε) !Εμείς καλούμαστε όλοι η άνθρωποι που αγαπάμε τα ζώα κι είναι το δικό μας κομμάτι , έστω από ένα σκυλάκι ,γατάκι αναλόγως ο καθένας τον χώρο του και μπορεί άμεσα, πρέπει να βοηθήσει έστω με φιλοξενία .τα σκυλάκια περνάνε μία Οδύσσεια τα περισσότερα είναι στειρωμένα ,  μην κλείσουμε τα μάτια .Τα ζώα ποτέ δεν φταίνε σε τίποτα .. το σπίτι είναι απομακρυσμένο στο βουνό και είναι δύσκολο από 2  εθελοντές να σιτίσουν τις ψυχούλες την στιγμή που τα περιστατικά της Σαλαμινος δεν έχουν καθημερινά τέλος.

Επίσης χρειάζονται τροφές . Κάθε μέρα που θα περνάει από δω και μπρος τα ζώα είναι πολλά και κινδυνεύουν την επομένη να υπάρξουν ατυχήματα ανεπανόρθωτα .Όσο γι αυτά που είναι σε θεραπεία χάνουν την σειρά τους . Π ροσπαθούμε για το καλύτερο τους κι αυτό δεν είναι άλλο από υιοθεσίες, φιλοξενίες, σίτιση άμεσα ! Θα προσθέσω φωτογραφία κι από το κάθε ένα μονό του , είναι όλες οι ψυχούλες αξιαγάπητες και μαζεμένα ζωάκια από τους δρόμους της Σαλαμίνας. Από τον βέβαιο – πρόωρο θάνατο τους ματώσαμε σήμερα που έμπαιναν στα αυτοκίνητα να έρθουν μαζί μας .

Όποίος Θέλει να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο και θέλει έστω και μία ζωούλα να σώσει με συνέπεια και υπευθυνότητα,  επικοινωνήστε: Χριστίνα 6972607907 ειρήνη 6984609756 Δέσποινα 6987902958

Αρχικά άλμπουμ :

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Leonardo_da_Vinci_043-mod
Γιατί χαμογελούσε η Μόνα Λίζα;

Η Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι είναι ίσως το πιο γνωστό έργο σύγχρονης τέχνης παγκοσμίως.

Close