Ανατροπές στο κανάλι Σαββίδη:Ιδού το πρόσωπο που αναλαμβάνει

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη φαίνεται να αναλαμβάνει η δημοσιογράφος

Μαρία Γιαχνάκη σύμφωνα με πληροφορίες απο το τηλεοπτικό ρεπορταζ που εξασφάλισε το tilegrafima.gr.

Γιάννης Μιχελάκης και Κώστας Αρβανίτης σύμφωνα με το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη δεν πρόκειται να συνεργαστούν με το νέο κανάλι αφού ο νέος ιδιοκτήτης δεν επιθυμεί παρεμβάσεις από την κυβέρνηση αλλά ούτε και από το περιβάλλον Σαμαρά.

Τις τελευταιες μέρες η δημοσιογράφος έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις στο τηλέφωνο της για να επιβεβαιώσει την είδηση αλλα η ίδια βρισκόμενη στο εξωτερικό αποφεύγει να απαντήσει στις ερωτήσεις που ενδεχομένως θα τη φέρουν σε δύσκολη θέση.
Η ίδια πάντως προσφάτως είχε συναντηθεί και με τον περιβάλλον Βαρδινογιάννη προκειμένου να συζητήσει μαζί του την επιθυμία των μετόχων του σταθμού σταρ να επιστρέψει στο κανάλι που υπηρέτησε πανω απο 20 χρόνια.
Διαβάστε επίσης: Κανάλι Μαρινάκη:Το νέο MEGA -Δείτε τα πρόσωπα
Ενδεχομένως βέβαια με βάση τις δυο συναντήσεις που έγιναν με τη δημοσιογράφο τα τηλεοπτικά πράγματα κάπου να κουμπώνουν και αυτό θα φανεί γρήγορα αν τελικά ευοδωθεί η συνεργασία Σαββίδη με το σταρ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η δημοσιογράφος είχε ερωτηθεί στο παρελθόν για το αν πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση με κάποιο από τα νέα σχήματα αλλά η ίδια είχε τονίσει ότι είναι πολύ ευχαριστημένη με την δημοσιογραφική της πορεία και τις συνεργασίες που έχει με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αλλα και τον όμιλο Γιαννακόπουλου που θα έβαζε πολυ δύσκολα τον εαυτό της στην διαδικασία να ασχοληθεί με σχήματα που δε θα διαφέρουν πολύ από τα παλιά και που θα περιορίζονται κατά πολύ από την οικονομική κρίση .
Είναι γνωστό πάντως ότι η δημοσιογράφος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μάχιμη δημοσιογραφία παρά του ότι στην πορεία της στην τηλεόραση της εμπιστευόταν πάντα καίριες θέσεις.

tilegrafima

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα
Τουρκία: Συνελήφθησαν 35.000 Τούρκοι για συμμετοχή στο πραξικόπημα

Περισσότεροι από 35.000 άνθρωποι συνελήφθησαν στην Τουρκία με εντολή Ερντογάν και συνολικά για 82.000 διενεργήθηκε έρευνα, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος...

Close