Ανθρωποθυσίες στον Αλλάχ, από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 18+

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έχει σκοτώσει ανθρώπους με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Αποκεφαλισμούς, σταυρώσεις, στην πυρά, με πνιγμούς κ.α. Πάντοτε όμως οι φόνοι του ονομάζονταν εκτελέσεις.

Για πρώτη φορά το Ισλαμικό Κράτος διέπραξε ανθρωποθυσίες. Ανθρωποθυσίες στον Αλλάχ, αν και ο Αλλάχ δεν ζητά ανθρωποθυσίες.

Για πρώτη φορά η εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση ομολογεί ότι πιστεύει σε κάτι σκοτεινό και αποτρόπαιο και όχι στον θεό που επίσημα επικαλείται.

Την πρώτη ημέρα της μουσουλμανικής εορτής Έιντ Αλ Αντχά (ή Ηντ Αλ Αντχά), ή αλλιώς του Κουρμπάν Μπαϊράμ (Μπαϊράμι), δηλαδή της Γιορτής των Θυσιών, οι τζιχαντιστές αντί να θυσιάσουν ζώα -όπως είναι το έθιμο- θυσίασαν μέσα σε ένα σφαγείο σαν αρνιά μια ομάδα ανδρών που είχαν κατηγορηθεί ως κατάσκοποι.

Η ανθρωποθυσία έγινε σε σφαγείο της επαρχίας Ντέιρ Αλ Ζουρ στη νοτιοανατολική Συρία.

Στη Γιορτή των Θυσιών οι μουσουλμάνοι τιμούν την προθυμία του Αβραάμ να θυσιάσει το γιο του στον Αλλάχ (Γιαχβέ). Το ηθικό δίδαγμα του μύθου είναι ότι ο Θεός δεν θέλει ανθρωποθυσίες, αφού την τελευταία στιγμή ο Θεός σταμάτησε το χέρι του Αβραάμ και έβαλε στη θέση του γιου του ένα κριάρι (παρόμοιος μύθος με τη θυσία της Ιφιγένειας).

Κατά την διάρκεια της γιορτής και σύμφωνα με τις παραδόσεις θυσιάζονται ζώα (βόδια, αρνιά και πρόβατα) τα οποία νωρίτερα έχουν ευλογηθεί από τον χότζα.

Το ζώο που θυσιάζεται χωρίζεται στα τρία και ένα μέρος προορίζεται για τους φτωχούς, το άλλο για συγγενείς και το τρίτο μένει στο σπίτι. Σήμερα η σφαγή θυσία γίνεται από επαγγελματίες στα σφαγεία

Σε μια πρωτοφανή αίρεση που δεν έχει σχέση με καμία βιβλική θρησκεία, οι τζιχαντιστές βεβήλωσαν τη μεγάλη γιορτή διαπράττοντας ομαδική ανθρωποθυσία μέσα σε σφαγείο.

Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε πλάνα κατασκοπευτικού περιεχομένου που έχουν «δανειστεί» οι τζιχαντιστές από αμερικάνικα σίριαλ και ταινίες.

Στη συνέχεια βλέπουμε τους τζιχαντιστές να οδηγούν τους μελλοθάνατους σε ένα σφαγείο και να τους συνωστίζουν σε μια γωνιά ως ζώα.

Οι άνδρες έχουν καταδικασθεί σε θάνατο ως κατάσκοποι των Αμερικανών.

Στη συνέχεια διαλέγουν τον έναν μετά τον άλλο, σαν να διάλεγαν αρνιά, τους οδηγούν στη μέση του σφαγείου και τους κόβουν τους λαιμούς. Δεν τους αποκεφαλίζουν, τους κόβουν τα λαρύγγια όπως στα ζώα.

Τα αίματα των σφαγμένων ξεπλένονται με μάνικες νερού και στη συνέχεια τα άψυχα κορμιά τους κρεμιούνται στα τσιγκέλια.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν αυτή η ανθρωποθυσία είχε στη συνέχεια και τελετουργικό κανιβαλιστικό δείπνο.

Δείτε εικόνες από το βίντεο:

isis_slaughter1

isis_slaughter2

isis_slaughter3

isis_slaughter4

isis_slaughter5

isis_slaughter6

isis_slaughter7

isis_slaughter8

isis_slaughter9

isis_slaughter10

 

ΠΗΓΗ: tribune.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Τα ταγκαλάκια και η δύναμη του Τιμίου Σταυρού
Τα ταγκαλάκια και η δύναμη του Τιμίου Σταυρού

Τα ταγκαλάκια δεν έχουν καμμιά δύναμη. Ο Χριστός είναι παντοδύναμος. Ο πειρασμός είναι σάπιος. Σταυρό δεν φοράς;

Close