Ανθρωποφάγοι των απίστων για να πάνε στον …παράδεισο τους(σκληρές εικόνες!)

Όταν ο κανιβαλισμός έχει ξεπεράσει κάθε όριο…..

Η εξτρεμιστική τρομοκρατική οργάνωση της ISIS, η οποία έχει διεισδύσει παντού και δρα ανεξέλεγκτα σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική, φροντίζει με κάθε τρόπο για την «σωστή» διαπαιδαγώγηση των μουσουλμάνων πιστών της.

Έτσι, πρόσφατα μια οργάνωση κατά της τρομοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Ίδρυμα Quilliam ανακάλυψε ένα μυστικό εγχειρίδιο στα σχολεία της ISIS με τρομακτικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Ιδρύματος Quilliam, Χαράς Ρακίφ (Haras Rafiq), βρέθηκε η διδακτέα ύλη που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος για να κατηχήσει τους μαχητές και τον εγχώριο πληθυσμό σε περιοχές που βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο της ISIS.

Muslims-eat-people

Όπως εξηγεί ο κύριος Ρακίφ, προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν θεολογικά επιχειρήματα λέγοντας πως επιτρέπεται ο κανιβαλισμός αν δεν υπάρχει φαγητό κατά την περίοδο του ιερού πολέμου τζιχάντ. Θεωρούν αποδεκτό, αν δεν υπάρχουν καθόλου προμήθειες, να σκοτώσουν έναν μη-μουσουλμάνο ή έναν μουσουλμάνο που δεν ακολουθεί την δική τους εκδοχή του Ισλάμ.

Δίνουν συμβουλές σχετικά με τα μέρη του σώματος που μπορούν να καταναλωθούν και την διαδικασία προετοιμασίας του κρέατος. Αν και αυτές οι αντιλήψεις δεν έχουν γίνει κυρίαρχη τάση, προσελκύουν όλο και περισσότερους να τις εφαρμόσουν.

humanpartseatenbymuslims

Για την προώθηση του κανιβαλισμού, χρησιμοποιούν ως βάση τον σαλαφισμό, μια φονταμενταλιστική θεολογία και πολιτικός ισλαμισμός, ώστε να δικαιολογήσουν τις απόψεις τους.

Από το παρελθόν έχουμε ήδη κάποια παραδείγματα τέτοιων περιστατικών, όπου μια απολεπισμένη μητέρα, δεχόταν επανειλημμένα πίεση να φάει τα κατακρεουργημένα απομεινάρια του γιου της. Η ISIS μάλιστα την προέτρεπε λέγοντας της ψέματα πως το φαγητό είναι μαγειρεμένο κρέας με ρύζι. Το φρικτό αυτό περιστατικό συνέβη αφότου η μητέρα επισκέφτηκε το αρχηγείο της ISIS στην πόλη Μοσούλη στο Ιράκ.

Αυτή είναι μια φωτογραφία Παλαιστινίων οι οποίοι καταναλώνουν σωματικά μέρη από νεκρούς Ισραηλινούς στρατιώτες.

eatingfleshPalaistinins

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
ΠΑΝΑΓΙΑ
Τι να κάνω, γέροντα, που νικιέμαι από τη γλώσσα μου και φλυαρώ και ματαιολογώ;

Ενώ όμως αρχίζω με πνευματικούς λόγους, σε λίγο, χωρίς να το καταλάβω, ξεγλιστράω στην αργολογία ή την κατάκριση ή την...

Close