Ανοίγει για την Πρωτοχρονιά το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας

Τις πίστες του για τους λάτρεις του σκι και του χιονιού ανοίγει το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας για την Πρωτοχρονιά.

Η Διοίκηση του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι για τις επόμενες ημέρες της Πρωτοχρονιάς, θα είναι σε λειτουργία οι εξής αναβατήρες:

2θέσιος «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Συρόμενος «ΕΛΙΜΕΙΑ» και το «Baby lift». Η ποιότητα χιονιού στις πίστες για τους παραπάνω αναβατήρες παραμένει πολύ καλή.

Επισημαίνεται, ακόμη, ότι: 1) ο 3θέσιος αναβατήρας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», λόγω εμφάνισης πολλών πετρών, θα λειτουργεί μόνο ως σύνδεση για τον 2θέσιο ή για βόλτα (πίστες κλειστές). 2) Η συνδετική πίστα μεταξύ κορυφής Ελιμείας και βάσης 2θέσιου θα είναι επίσης κλειστή. 3) Η σύνδεση των χιονοδρόμων μεταξύ Ελιμείας και 3θέσιου θα γίνεται μέσω minibus του Χ/Κ. 4) Δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα χιονιού για σκι εκτός των πιστών. 5) Ο δρόμος είναι ανοιχτός, χωρίς χρήση αλυσίδων, οι οποίες όμως θα πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκονται στο πορτμπαγκάζ.

Τέλος, σημειώνεται ότι, εν όψει των επικείμενων χιονοπτώσεων, θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση, για κάθε μεταβολή στη λειτουργία του Χ/Κ

.newsbeast.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο Απόστολος Θωμάς στις Ινδίες  
Ο Απόστολος Θωμάς στις Ινδίες  

Ο Απόστολος Θωμάς πωλήθηκε κατά παραχώρηση Κυρίου στον έμπορο Αμβάνη ως δούλος και πολύ ικανός και έμπειρος οικοδόμος.

Close