Απίστευτη τουρκική πρόκληση: Οι Ελληνες τύραννοι έχουν υπό κατοχή τα νησιά μαςΑπίστευτη τουρκική πρόκληση: Οι Ελληνες τύραννοι έχουν υπό κατοχή τα νησιά μας

Ενα προκλητικό άρθρο με αήθεις χαρακτηρισμούς για την Ελλάδα και τους Έλληνες δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Sözcü.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα, Ραχμί Τουράν η Ελλάδα παραβιάζει το διεθνές ναυτικό δίκαιο ενώ με ακραίους χαρακτηρισμούς, όπως πειρατές και λήσταρχοι, ο Τουράν βάλλεται εναντίον της Ελλάδας κατηγορώντας της ως μια επιθετική χώρα, που το παίζει τύραννος κάτω από την μύτη των Τούρκων.
«Ω Ελλάδα! Τι στο διάολο κάνεις και μας έχεις κατακτήσει και έχεις γεμίσει τον τόπο με στρατό; Γιατί παρενοχλείς τα πλοία μας παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο; Δεν μας έχει μείνει ανάσα! Φοβόμαστε; Ποιος ξέρει; Μπορεί!» γράφει ο Τουράν, ο οποίος χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να επιτεθεί στον πολέμιό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η εφημερίδα Sözcü είναι από εκείνες που μάχονται τον Τούρκο Πρόεδρο και στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο αρθρογράφος επαναφέρει στο προσκήνιο το πρόσφατο επεισόδιο με το ελληνικό λιμενικό που δε δίστασε να πυροβολήσει κατά ύποπτου τουρκικού πλοίου.
Εκφράζοντας κατ’ ουσίαν τις απόψεις του αντιπολιτευόμενου κόμματος CHP, ο Τουράν κατηγορεί τον Τούρκο Πρόεδρο για τον τρόπο που χειρίζεται το Αιγαίο και την Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς τους Έλληνες μάλιστα ληστές, πειρατές και τυράννους.
Αναλυτικότερα το άρθρο αναφέρει τα εξής:
«Στέλνουμε στρατεύματα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στην αραβική χερσόνησο για να προστατέψουμε τον σεΐχη του Κατάρ αλλά δεν είμαστε ικανοί να προστατέψουμε τα νησιά μας στο Αιγαίο και τα πλοία μας από τους Έλληνες λήσταρχους!
Υποτίθεται ότι συναγωνιζόμαστε με τον υπόλοιπο κόσμο αλλά επιτρέπουμε σε μια επιθετική χώρα να το παίζει τύραννος κάτω από την μύτη μας!
«Ω Ελλάδα! Τι στο διάολο κάνεις και μας έχεις κατακτήσει και έχεις γεμίσει τον τόπο με στρατό; Γιατί παρενοχλείς τα πλοία μας παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο; Δεν μας έχει μείνει ανάσα! Φοβόμαστε; Ποιος ξέρει; Μπορεί!
Παρότι είμαστε ατρόμητοι ως έθνος δεν μπορεί παρά να σκεφτούμε ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν τα βάζουν με τους Έλληνες τυράννους! «Αν έχουμε κλυδωνισμούς στα νοτιοανατολικά θα σιωπήσουμε και πάλι; Και θα λυγίσουμε όπως στο Αιγαίο;»
Πριν από λίγες ημέρες έγινε ένα περιστατικό στο Αιγαίο που ήταν κανονική πειρατεία. Το ελληνικό λιμενικό άνοιξε πυρ σε ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο ρίχνοντας 16 βολές. Ήταν κανονική ληστεία όπως είπε και Τούρκος αξιωματούχος.
Η ελληνική πλευρά το κάνει αυτό συχνά. Δρα τυραννικά έχοντας υπό κατοχή τα νησιά μας στο Αιγαίο.
Έχω κουραστεί να τα γράφω όλα αυτά αλλά η κυβέρνησή μας δεν δείχνει να κουράζεται να σιωπά. Μπράβο! Καλή δουλειά!».
Ενα προκλητικό άρθρο με αήθεις χαρακτηρισμούς για την Ελλάδα και τους Έλληνες δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Sözcü. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα, Ραχμί Τουράν η Ελλάδα παραβιάζει το διεθνές ναυτικό δίκαιο ενώ με ακραίους χαρακτηρισμούς, όπως πειρατές και λήσταρχοι, ο Τουράν βάλλεται εναντίον της Ελλάδας κατηγορώντας της ως μια επιθετική χώρα, που το παίζει τύραννος κάτω από την μύτη των Τούρκων. «Ω Ελλάδα! Τι στο διάολο κάνεις και μας έχεις κατακτήσει και έχεις γεμίσει τον τόπο με στρατό; Γιατί παρενοχλείς τα πλοία μας παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο; Δεν μας έχει μείνει ανάσα! Φοβόμαστε; Ποιος ξέρει; Μπορεί!» γράφει ο Τουράν, ο οποίος χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να επιτεθεί στον πολέμιό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η εφημερίδα Sözcü είναι από εκείνες που μάχονται τον Τούρκο Πρόεδρο και στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο αρθρογράφος επαναφέρει στο προσκήνιο το πρόσφατο επεισόδιο με το ελληνικό λιμενικό που δε δίστασε να πυροβολήσει κατά ύποπτου τουρκικού πλοίου. Εκφράζοντας κατ’ ουσίαν τις απόψεις του αντιπολιτευόμενου κόμματος CHP, ο Τουράν κατηγορεί τον Τούρκο Πρόεδρο για τον τρόπο που χειρίζεται το Αιγαίο και την Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς τους Έλληνες μάλιστα ληστές, πειρατές και τυράννους. Αναλυτικότερα το άρθρο αναφέρει τα εξής: «Στέλνουμε στρατεύματα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στην αραβική χερσόνησο για να προστατέψουμε τον σεΐχη του Κατάρ αλλά δεν είμαστε ικανοί να προστατέψουμε τα νησιά μας στο Αιγαίο και τα πλοία μας από τους Έλληνες λήσταρχους! Υποτίθεται ότι συναγωνιζόμαστε με τον υπόλοιπο κόσμο αλλά επιτρέπουμε σε μια επιθετική χώρα να το παίζει τύραννος κάτω από την μύτη μας! «Ω Ελλάδα! Τι στο διάολο κάνεις και μας έχεις κατακτήσει και έχεις γεμίσει τον τόπο με στρατό; Γιατί παρενοχλείς τα πλοία μας παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο; Δεν μας έχει μείνει ανάσα! Φοβόμαστε; Ποιος ξέρει; Μπορεί! Παρότι είμαστε ατρόμητοι ως έθνος δεν μπορεί παρά να σκεφτούμε ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν τα βάζουν με τους Έλληνες τυράννους! «Αν έχουμε κλυδωνισμούς στα νοτιοανατολικά θα σιωπήσουμε και πάλι; Και θα λυγίσουμε όπως στο Αιγαίο;» Πριν από λίγες ημέρες έγινε ένα περιστατικό στο Αιγαίο που ήταν κανονική πειρατεία. Το ελληνικό λιμενικό άνοιξε πυρ σε ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο ρίχνοντας 16 βολές. Ήταν κανονική ληστεία όπως είπε και Τούρκος αξιωματούχος. Η ελληνική πλευρά το κάνει αυτό συχνά. Δρα τυραννικά έχοντας υπό κατοχή τα νησιά μας στο Αιγαίο. Έχω κουραστεί να τα γράφω όλα αυτά αλλά η κυβέρνησή μας δεν δείχνει να κουράζεται να σιωπά. Μπράβο! Καλή δουλειά!».

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ποιο ήταν το μυστικό της αγιότητας της Αγίας Κυριακής;

Αυτό το μικρό περιστεράκι, αυτό το μικρό τριανταφυλλάκι αγάπησε και λάτρεψε τον Θεό με όλη την δύναμη της ψυχής του.

Close