Αποκτήστε το δικό σας νησί με 200 ευρώ τις δυο βραδιές!

νησί

Ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας

Απόδραση σε κάποιο συνηθισμένο μέρος με διαμονή σε ένα τυπικό luxury ξενοδοχείο
, ή διακοπές με μία «πινελιά»  περιπέτειας σε τιμή ευκαιρίας; Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Ile Louët, νοικιάζοντας ένα νησί έναντι 200 ευρώ (145 λίρες Αγγλίας) τις δύο βραδιές.

Το μικρό βασίλειο που μπορεί να γίνει δικό σας προσωρινά σε τιμή ευκαιρίας βρίσκεται ανοιχτά της Βρετάνης, στη Γαλλία και πάνω του υπάρχει ένας φάρος του 19ου αιώνα. Δίπλα σε αυτόν υπάρχει ακόμα ένα εξοχικό σπίτι ικανό να φιλοξενήσει έως και δέκα άτομα.

Σε αυτό έμεναν άλλοτε οι φαροφύλακες με τις οικογένειές τους, όταν από το 1857 έως και τη δεκαετία του ’60, έπρεπε κάποιος χειροκίνητα να κατευθύνει με τη βοήθεια του φάρου τα πλοία που περνούσαν από εκεί.Το εξοχικό ανακαινίστηκε το 2004, για να μετατραπεί σε τουριστικό προορισμό. Παρόλα αυτά βέβαια όσο περιπετειώδες κι αν ακούγεται, όσοι αποφασίσουν να διαμείνουν πρέπει να αποχωριστούν τις luxury διαθέσεις. Παρά την ανακαίνιση αποφασίστηκε να διατηρηθεί η φιλοσοφία άλλων εποχών με αποτέλεσμα το σπίτι να στερείται τρεχούμενου νερού καθώς και εσωτερικής τουαλέτας.

Παρά την περιπετειώδη κατ’ όπως αποδεικνύεται, διαμονή που υπόσχεται το νησί, πολλοί είναι εκείνοι που επιθυμούν να μείνουν σε αυτό. Σύμφωνα με την Daily Mail το νησάκι είναι «κλεισμένο» για ολόκληρο το 2015, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για την επόμενη χρονιά.

 

newbeast

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Στην νοτιοανατολική Τουρκία ανακαλύφθηκε η πρώτη χριστιανική εκκλησία
Στην νοτιοανατολική Τουρκία ανακαλύφθηκε η πρώτη χριστιανική εκκλησία

Την πρώτη χριστιανική εκκλησία ανέσυρε στο φως

Close