Αρκουδάκι έκανε βόλτες στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς (φωτο)

Βόλτες στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς έκανε& επί ώρες σήμερα το μεσημέρι νεαρή αρκούδα, κυνηγώντας πουλιά και παίζοντας αμέριμνη με τον πάγο! Η εμφάνισή της κινητοποίησε τις Αρχές που με τη βοήθεια μελών της οργάνωσης Αρκτούρος και της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς προσπάθησε να την απομακρύνει.

Εκείνο όμως αντί να τρομάξει, χώθηκε στις καλαμιές της λίμνης.

«Βλέπαμε την αρκούδα που είναι μικρής ηλικίας, περίπου 3 χρονών, να παίζει με τα πουλιά και να κατευθύνεται όλο και προς την πόλη. Προσπαθήσαμε τότε να την τρομάξουμε με κροτίδες και κόρνες, φοβούμενοι πάντα μη τυχόν σπάσει ο πάγος και εγκλωβιστεί στα παγωμένα νερά» περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μέλος του Αρκτούρου και της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς.

Το αρκουδάκι στην αρχή, όπως λέει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, αντί να τρομάξει και να φύγει, λούφαξε στα καλάμια ενώ όσο η ώρα περνούσε, μαζεύονταν στο σημείο όλο και περισσότερος κόσμος που ήθελε να δει από κοντά την αρκούδα, εμποδίζοντας όμως την επιχείρηση απομάκρυνσής της.

«Τελικά, αφού καταφέραμε να διώξουμε πρώτα τον κόσμο, κατευθύναμε την αρκούδα προς το βουνό απ΄όπου και έφυγε, μετά από περίπου 4 ώρες… βόλτα στην λίμνη» πρόσθεσε.

pontos-news.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Με πόσο περπάτημα θα χάσετε 1 κιλό καίγοντας θερμίδες
Με πόσο περπάτημα θα χάσετε 1 κιλό καίγοντας θερμίδες

Το περπάτημα είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους άσκησης.

Close