Αρχίζει η Ιεραποστολική χρονιά και στην ενορία του Αγίου Αχιλλίου

Από την ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 και κάθε Τρίτη απόγευμα στις 7.00 μ.μ. θα τελείται στον Ιερό Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, Ιερά Παράκληση, εναλλάξ, προς τιμήν των εν Αγίοις Πατέρων ημών Αχιλλίου του Πολιούχου και προστάτη μας και Λουκά, Αρχιεπισκόπου Κριμαίας και Συμφερουπόλεως, του Ιατρού. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Παρακλήσεως θα εκτίθεται σε προσκύνημα το θαυματουργό και χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά, προς πνευματική ενίσχυση, ευλογία και αγιασμό των πιστών Χριστιανών.

 

 

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου αρχίζουν οι εβδομαδιαίες ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ (φοιτητών, εργαζομένων, νέων ζευγαριών) στον Άγιο Αχίλλιο, που θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 8.30 μ.μ. Πρώτα θα τελείται η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου κι έπειτα θα ακολουθεί πνευματική ομιλία του π.Ραφαήλ.

 

 

Η έναρξη του Κατηχητικού θα γίνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. Θα τελεστεί ο Αγιασμός και θα ακολουθήσει μια μικρή γιορτή με πρωτότυπες δραστηριότητες για τα παιδιά κι ένας όμορφος μπουφές. Στο τέλος θα μοιραστούν αναμνηστικά στα παιδιά! Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Κυριακή πρωί στις 10.45, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία.

 

 

Θα συνεχιστούν φέτος οι ομιλίες στο πλαίσιο της Σχολής γονέων-«ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ». Πρώτη ομιλία και Αγιασμός την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Συναξάρι 27 Σεπτεμβρίου, Άγιος Καλλίστρατος και οι μαζί μ' αυτόν Σαράντα εννέα Μάρτυρες
Συναξάρι 27 Σεπτεμβρίου, Άγιος Καλλίστρατος και οι μαζί μ' αυτόν Σαράντα εννέα Μάρτυρες

Ο Άγιος Καλλίστρατος μαρτύρησε στη Ρώμη επί Διοκλητιανού (284 - 304 μ.Χ.). Καταγόταν από την Καρχηδόνα και οι γονείς του,...

Close