Ας μιλήσουμε για το Άρωμα γυναίκας :Τι γνωρίζουμε για τους κανόνες του

Ας μιλήσουμε για το " Άρωμα γυναίκας"
Πολλές φορές προσπαθώ να καταλάβω αν η ταινία «Άρωμα Γυναίκας» με τον Αλ Πατσίνο, που χρονολογείται στα 1992, είναι τυχαία. Αλλά όχι, σαφώς και δεν είναι. Η διαχρονική της «αξία», επιβεβαιώνεται χρόνο με το χρόνο.
Η γυναικεία γοητεία είναι αδιαμφισβήτητη ανά τους αιώνες. Η κάθε γυναίκα, γνωρίζοντας καλά τον εαυτό και τις δυνατότητές της, μπορεί να γίνει ακαταμάχητη. Ένα από τα σημεία που είναι ικανά για να σας θυμάται κάποιος, αισθητικά τουλάχιστον, γιατί τα υπόλοιπα χρήζουν μεγάλη ανάλυση, μπορεί να είναι και το άρωμά σας. Σκοπός ενός αρώματος είναι διάρκεια. Να ξέρετε ότι άρωμα από άρωμα διαφέρει αισθητά. Τι εννοώ??
• Ο τύπος δέρματος, διαφέρει από άτομο σε άτομο. Μην παρασυρθείτε, αλλιώς θα μυρίζει σε εσάς και διαφορετικά στη φίλη σας.
• Προσέξτε την ποσότητα. Η σωστή ποσότητα αρώματος διαδραματίζει καίριο ρόλο, ώστε να μην γίνεται απωθητικές. Ένας πολύ έξυπνος τρόπος είναι να ψεκάσετε στον αέρα και να «περάσετε από πάνω». Ενδείκνυται, αυτή η λύση, ιδίως για το πρωί.
• Διατηρείστε το άρωμα στην συσκευασία του, αν δεν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήσετε άμεσα. Αποφύγετε τις τοποθεσίες με υψηλές θερμοκρασίες, έτσι θα διατηρηθεί για μεγαλύτερο διάστημα.
• Τα αρώματα χωρίζονται σε Eau de Parfum, Eau de Toilette, όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει. Συνήθως η πρώτη κατηγορία έχει μεγαλύτερη διάρκεια από ότι η δεύτερη. Να το έχετε υπόψη σας, στην επόμενη αγορά σας.
• Δώστε χρόνο στο άρωμά σας. Απλώστε το πριν ντυθείτε και περιμένετε για ένα 5λεπτο, μέχρι ν’ απορροφηθεί από τα ρούχα σας. Τα λευκά και τα μεταξωτά ρούχα λεκιάζουν εύκολα, οπότε μη ρισκάρετε να ψεκάσετε.


• Επιλέξτε άρωμα, αφρόλουτρο και body lotion, από την ίδια οικογένεια αρώματος. Να είστε σίγουρες, ότι η αρωματική σας ταυτότητα είναι κατοχυρωμένη.
• TIP FOR LIFE! Φορέστε το άρωμά σας στα σωστά σημεία. Στους καρπούς και στη βάση του λαιμού, εκεί ακριβώς που αισθάνεστε το σφυγμό σας να χτυπά. Μετά περιμένετε μέχρι να εναρμονιστεί με τη ζεστασιά που εκπέμπει το σώμα σας και ν’ αποκαλύψει την προσωπικότητά σας.

KEEP IN MIND: Η Coco Chanel τόνιζε, «μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα δεν έχει μέλλον».

Χριστίνα Τριποδιανάκη,Greekpress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ήθη, έθιμα, παραδόσεις των Χριστουγέννων μέσα στα χρόνια
Ήθη, έθιμα, παραδόσεις των Χριστουγέννων μέσα στα χρόνια

Ο νοικοκύρης του σπιτιού παίρνει το χριστόψωμο, το σταυρώνει, το κόβει και το μοιράζει σε όλους όσους παρευρίσκονται στο τραπέζι

Close