Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί μαζί με το Μέγα Πατερικό προσευχητάρι

 

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί μαζί με το Μέγα Πατερικό προσευχητάρι, ένα σπουδαίο βιβλίο σε πρώτη έκδοση, με προσευχές και ιερά κείμενα “περί προσευχής” Πατέρων , ασκητών και ιερών μορφών της Ορθοδοξίας. Όλοι οι Ψαλμοί του Δαυίδ και η χρήση τους για κάθε περίσταση, σύμφωνα με τον Όσιο Αρσένιο τον Καππαδόκη.
Μαζί κυκλοφορεί και η παιδική εφημερίδα Ορθόδοξα προσωπάκια.

Η «Ορθόδοξη Αλήθεια» (που συμπληρώνει αυτές τις ημέρες δύο έτη εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας) στο βασικό της θέμα αναζητά εξηγήσεις για το τι συνέβη με τα χρήματα (950.000.000 δρχ.!) του τάματος του Έθνους ,που προορίζονταν για την ανέγερση ιερού ναού υπέρ των αγωνιστών του 1821. Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Ιωάννης Αναγνωστόπουλος δηλώνει αποφασισμένος να προσφύγει ακόμα και στη δικαιοσύνη προκειμένου να του δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις.
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
5 χρόνια από τον θάνατο του θρυλικού ποδοσφαιριστή «Λεφτέρ» (Λευτέρης Αντωνιάδης), ο οποίος έπαιζε στην Εθνική Τουρκίας τη δεκαετία του ’50 φορώντας πάντοτε τον σταυρό!
Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Προυσιώτισσας, η οποία έσωσε το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και τα γύρω χωριά από τη φοβερή επιδημία της γρίπης που είχε ξεσπάσει πριν από 100 χρόνια.
Ναοί με περίεργα ονόματα.
Ο Αγιορείτης γέροντας Χαράλαμπος που έπλεκε κομποσκοίνια βάζοντας όλη του την τέχνη.
Πλήθος πιστών στα εγκαίνια του νέου ναού αφιερωμένου στον Άγιο Παϊσιο στη Συρία .

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με τα βιβλίο κοστίζει 3,5 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
agia-matrona
Αγία Ματρώνα: «Θα βάλουν μπροστά σας τον «Σταυρό» και το «Ψωμί» και θα σας πούν διαλέξτε!»

Η Άννα Βιμπόρνοβα θυμάται… «Επισκέφθηκα την Ματρώνα τις μέρες της ΜεγάληςΣαρακοστής, λίγο πριν πεθάνει.

Close