Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια»- Εγκόλπιον περί Εξορκισμού και Βασκανίας

 

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με το βιβλίο: «Απετάξω τω Σατανά ; Εγκόλπιον περί Εξορκισμού και Βασκανίας» , το οποίο δημοσιεύεται σε πρώτη κυκλοφορία . Πότε η Εκκλησία μιλά για ψυχική νόσο και πότε για επήρεια δαιμόνων; Τι είναι η βασκανία; Ποιος “ματιάζει” και ποιος επιτρέπεται να “ξεματιάσει”; Τι έλεγε για τις “ξεματιάστρες” ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος; Ποια “φυλαχτά” επιτρέπονται; Μια έκδοση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει το βροντερό μήνυμα που έστειλαν κλήρος και λαός στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία , φωνάζοντας το Μέγα «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της Ιστορίας!

Η “ Ορθόδοξη Αλήθεια” μέσα από ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, συναντάει τον πνευματικό του Τζίμη Πανούση που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή , ο οποίος μιλά για την αδελφική σχέση του με τον καλλιτέχνη και τις επισκέψεις του στην Παναγία Παναχράντου στην Άνδρο. «Ο Τζίμης κοινωνούσε και ερχόταν συχνά στη μονή να εξομολογηθεί», αναφέρει προκαλώντας έκπληξη!

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* «Ανοιχτή πληγή» για τα Σκόπια το εκκλησιαστικό, γράφει σε άρθρο του ο καθηγητής Θεολογίας Μιχαήλ Τρίτος.

* ΕΝΦΙΑ και φόροι αφήνουν στον δρόμο ορφανά στη Λαμία!

* O κληρικός bodybuilder με τη μαύρη ζώνη!

* O Νίκος Αναδιώτης, μιλά για την αδιαπραγμάτευτη πίστη του και το πρότυπό του, τον π. Θεοδόσιο, ενώ εξομολογείται ότι εκείνο που του έλειψε πολύ στις Φιλιππίνες ήταν ο εκκλησιασμός της Κυριακής.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Κι όμως… δεν χάθηκαν τα πάντα!

Ο αγώνας, αδελφοί μου, τώρα αρχίζε

Close