Αυτή την ώρα η κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη -Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο αντίο

Αυτήν την ώρα τελείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά η εξόδιος ακολουθία του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 1 Απριλίου. Χιλιάδες κόσμου αποχαιρετούν τον σπουδαίο επιχειρηματία και άνθρωπο, ενώ κλειστά είναι τα καταστήματα της εταιρείας. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, εξαιτίας επιπλοκών από τη γρίπη τύπου Β.

Μεταξύ αυτών που έδωσαν απο νωρίς το παρόν στην εκκλησία για να αποχαιρετήσουν τον Στέλιο Σκλαβενίτη, ήταν ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας και οι Βύρων Πολύδωρας και Γιάννης Τραγάκης.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ και μαζί με τα αδέλφια του, Μαρία και Γεράσιμο, σήκωσαν το βάρος της συγχώνευσης με τον Μαρινόπουλο. Είχε τέσσερα παιδιά.

Συγκινητικά ήταν τα μηνύματα των εργαζομένων από τη στιγμή που πληροφορήθηκαν τα δυσάρεστα νέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η «Σκλαβενίτης», όταν ανέλαβε τη διάσωση της «Μαρινόπουλος», όχι μόνο απορρόφησε το προσωπικό της αλλά φρόντισε για την ίση μισθολογική αντιμετώπιση παλιών και νέων εργαζομένων που σήμερα φτάνουν τα 21.000 άτομα.

Κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας θα αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και δεν θα αναπαράγεται μουσική ούτε θα πραγματοποιούνται ανακοινώσεις και προσφορές. Η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνων να προσφερθούν δωρεές στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα, στα Ζάννειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν απο τους πρώτους που έφθασαν στην εκκλησία για την κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Ο Παναγιώτης Φασούλας καθώς φθάνει στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη.

Απο νωρίς οι εργαζόμενοι στην εταιρεία προσήλθαν στην εκκλησία για να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Ο βουλευτής Γιάννης Τραγάκης καθώς προσέρχεται στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη.

Ο πρώην υπουργός Βύρων Πολύδωρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Γόρτυνος Ιερεμίας: Ο καθένας μας ας κάνει τον σταυρό του, ας κάνει την προσευχή του στην Παναγιά, και ας σκεφτεί ήρεμα και λογικα τι πρέπει να κάνει
Γόρτυνος Ιερεμίας: «Με τη δύναμη του αναστάντος Χριστού θα αντιμετωπίζουμε τους εχθρούς της πίστης»

Στον πασχάλιο αυτόν χαιρετισμό μου, αδελφοί μου, θέλω να σας πω ότι το «Χριστός ανέστη» ψαλλόταν πιο τρανά και πιο...

Close