Βιβλίο – απάντηση για τα θρησκευτικά στην ”Ορθόδοξη Αλήθεια”

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με ένα καινούργιο βιβλίο – παρέμβαση, κόντρα στην ισοπέδωση του μαθήματος των θρησκευτικών.

Τιτλοφορείται «υπερασπίζοντας τη διωκόμενη Ορθόδοξη παιδεία στο ελληνικό σχολείο» και με τεκμηριωμένο τρόπο παρουσιάζει τους τρόπους με τους οποίους επιχειρείται η «άλωση» της ελληνοχριστιανικής αγωγής από την πολιτεία, ζήτημα που προκάλεσε και την οργισμένη αντίδραση του Αρχιεπισκόπου. Λέξη προς λέξη όλα τα προβληματικά σημεία που προωθεί ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης. Μαζί με την εφημερίδα κυκλοφορεί και η παιδική εφημερίδα Ορθόδοξα προσωπάκια .

H Ορθόδοξη Αλήθεια στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει την επιστροφή του μοιραίου πρώην υπουργού επί κυβέρνησης Σημίτη, Μιχάλη Σταθόπουλου που δρομολογεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον πολιτικό που με τον εμπρηστικό και διχαστικό του λόγο είχε ανοίξει άκαιρα το θέμα των ταυτοτήτων προκαλώντας τους πιστούς και την Εκκλησία.

Τώρα ο Αλέξης Τσίπρας τον προορίζει για τη θέση του επικεφαλής της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Επίσης η Ορθόδοξη Αλήθεια, παρουσιάζει μια εκ βαθέων εξομολόγηση του αλευροβιομήχανου Κώστα Λούλη, ο οποίος χάρισε στην “Κιβωτό του κοσμου” το 25 στρεμμάτων αγρόκτημα και την έπαυλη όπου διέμενε στον Βόλο. Ο επιχειρηματίας μιλά έξω από τα δόντια σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Στις σελίδες της εφημερίδας διαβάστε επίσης:

Ο πνευματικός του Αγίου Παϊσίου, γέροντας Τύχων

Όταν ο υπουργός Παιδείας διάβασε το «Πιστεύω» και αναφώνησε «Απεταξάμην»

Το θαύμα της Παναγίας της Σκριπούς που σταμάτησε τα τάνκς των Γερμανών στον Ορχομενό τον Σεπτέμβριο του ’43

Τι δείχνουν τα χειρόγραφα της Νεκράς Θαλάσσης που ανακάλυψε τυχαία ένας Βεδουίνος βοσκός σε μια σπηλιά στο Κουμράν, για την Κιβωτό του Νώε

Αρθρογραφούν , ο π. Γεώργιος Μεταλληνός , ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο π. Ανανίας Κουστένης , ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Χρήστος Αποστολίδης κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο Προφήτης Ιωνάς και η συγκλονιστική μετάνοια των Νινευϊτών
Ο Προφήτης Ιωνάς και η συγκλονιστική μετάνοια των Νινευϊτών

αποσπάσματα από το Λόγο του ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ

Close