Βιβλίο για τα μυστικά της νηστείας στην “Ορθόδοξη Αλήθεια”

Βιβλίο για τα μυστικά της νηστείας στην “Ορθόδοξη Αλήθεια”

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με το βιβλίο «Τα Μυστικά της Νηστείας και Μοναστηριακές Συνταγές», με κείμενα Πατέρων και γερόντων της Εκκλησίας μας για τη νηστεία και τα οφέλη της .

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα παρουσιάζει τις συγκλονιστικές ιστορίες που διηγείται ο πρωτοπόρος καθηγητής Αγγειοχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πατέρας οκτώ (!) παιδιών Παναγιώτης Δημακάκος, ο οποίος εγκατέλειψε μια σπουδαία καριέρα στην Ελβετία για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ίδιος μιλά για τη δύναμη της προσευχής και εκμυστηρεύεται ότι υπήρξαν στιγμές που ένιωσε ότι «ο Θεός έβαλε το χέρι Του!».

Θύελλα προκάλεσε το δημοσίευμα της “Ορθόδοξης Αλήθειας”, για το Τάμα του Έθνους και δικαιώνεται πλήρως για την πρωτοβουλία της να το αναδείξει .
Απερίσκεπτη η απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. να πάρουν πίσω την υπογραφή τους 16 βουλευτές του κόμματος. Κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ συζητά, πάντως, το θέμα.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

Σοκ προκαλούν τα συγκλονιστικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε πανελλήνιο συνέδριο για τις αμβλώσεις, οι οποίες ξεπερνούν τις 30.000 κάθε χρόνο. Πέντε Ιεράρχες μιλούν για το τραγικό φαινόμενο.
Ο Ναός των Αγίων Αποστόλων στην Κυψέλη , ο οποίος ανεγέρθη από τον ναύαρχο Κανάρη και τη σύζυγό του Δέσποινα το 1873.
Μπαίνει και σταυρός στη Ροτόντα μέσα στην άνοιξη
Η πρεσβυτέρα Αγγελική Τζουβάλη-Καριώτογλου φύλακας-άγγελος σε κρατούμενες στις φυλακές Ελαιώνα
Ιεράρχες σοφέρ πιάνουν το τιμόνι φορώντας το ράσο.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,5 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
anastasiadis
Αναστασιάδης σε Ακιντζί: Η υπομονή έχει όρια

Ο πρόεδρος της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδης, δήλωσε ότι την Πέμπτη θα προσέλθει στην συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί....

Close