Βιβλίο για τη νηστεία με την Ορθόδοξη Αλήθεια

Αυτή την Τετάρτη η Ορθόδοξη Αλήθεια κυκλοφορεί με το βιβλίο «Τα μυστικά της νηστείας και μοναστηριακές συνταγές» σε πρώτη κυκλοφορία. Στις σελίδες του παρουσιάζονται πολλές συνταγές από ιερές Μονές με αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες καθώς και κείμενα Πατέρων και Γερόντων για τη σημασία της νηστείας.

Στο βασικό θέμα της εφημερίδας ο βιγλάτορας του Αγίου Όρους μοναχός Ιωσήφ, που για χρόνια ανεμίζει την Ελληνική σημαία και «χαιρετά» τα μαχητικά αεροσκάφη δίνει μια συνέντευξη «γροθιά στο στομάχι». Ο μοναχός αναφέρει ότι πλέον οι σημαίες στο κελί του είναι μεσίστιες εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την εξαθλίωση των Ελλήνων και το σύμφωνο συμβίωσης. Επίσης αναφέρει ότι οι πιλότοι των μαχητικών έχουν πάρει εντολή να μην πετούν από εκείνο το σημείο.

fc65fcca-874d-4139-82fd-50dda9e0a8b6

Στις σελίδες της Ορθόδοξης Αλήθειας ξεχωρίζει το αφιέρωμα για τον παπά Φώτη Λαυριώτη τον δια Χριστόν σαλό, ο οποίος ξυπόλυτος και με κουρελιασμένα ράσα γύριζε στους δρόμους της Μυτιλήνης, κηρύττοντας το λόγο του Χριστού. Επίσης, ξεχωρίζει η ιστορία του π. Ιωάννη Μαρκάκη από την Κρήτη, ο οποίος για 48 έτη στέκεται χωρίς διακρίσεις στο πλευρό όλων όσων χρειάζονται τη βοήθειά του.

Επίσης στην Ορθόδοξη Αλήθεια φιλοξενείται ρεπορτάζ, για τις νέες παραθρησκευτικές οργανώσεις που εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη και εκμεταλλεύονται την άγνοια των ανθρώπων με σκοπό το κέρδος.

Αρθρογραφούν μεταξύ άλλων ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γ. Μεταλληνός ο Κων/νος Χολέβας, ο Λ. Σκότζος, ο π. Ανδρέας Κονάνος κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος, μιλά για τις επισκέψεις στα σχολείαΟ Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος, μιλά για τις επισκέψεις στα σχολεία
Ο Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος, μιλά για τις επισκέψεις στα σχολεία

Ο Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος, μιλά για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας για τις επισκέψεις Μητροπολιτών στα...

Close