Γερμανία και Αυστρία «γέμισαν» τζιχαντιστές που ήρθαν ως πρόσφυγες

Οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών και η αυστριακή κυβέρνηση επιβεβαίωσαν ότι εκατοντάδες τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εισήλθαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση υποκρινόμενοι τους πρόσφυγες.

Η BND, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Γερμανίας, σε νέα έκθεσή της αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποίησε τη μεταναστευτική κρίση για να τρυπώσουν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτοντάδες τρομοκράτες.

Στην ίδια έκθεση της BND αναφέρεται ότι εκτός από τους τζιχαντιστές που εισήλθαν μόνοι τους, το Ισλαμικό Κράτος συντόνισε και διασκόρπισε ολόκληρα δίκτυα τζιχαντιστών.

Η έκθεση αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει τους τζιχαντιστές πώς να παριστάνουν τους πρόσφυγες και να αιτούνται ασύλου.

Το να συμπεριφέρονται ως πρόσφυγες είναι το πιο σημαντικό για να μην κινούν τις υποψίες των Αρχών ή των άλλων μεταναστών που μπορεί να τους καταδώσουν.

Ωστόσο, πολλοί τζιχαντιστές ανακαλύφθηκαν σε προσφυγικές κατοικίες σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων Γερμανίας και Ιταλίας.

Αποκαλύπτεται ακόμα ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει επεκταθεί και στην Ολλανδία, στην οποία ανερχόμενη πολιτική δύναμη είναι ο ακροδεξιός Γκέερτ Βίλντερς που υπόσχεται να κλείσει όλα τα τζαμιά στη χώρα του.

Στην Αυστρία, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, το 40% των γνωστών στις Αρχές τζιχαντιστών που βρίσκονται στη χώρα εισήλθε στο αυστριακό έδαφος ανάμεσα στους πρόσφυγες.

Το Κόμμα Ελευθερίας απαίτησε την άμεση απέλαση όλων των μουσουλμάνων που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος ή οποιαδήποτε έκφραση του εξτρεμιστικού Ισλάμ.

 

ΠΗΓΗ: tribune.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Προβλήματα στην οικογένεια και αντιμετώπιση
Προβλήματα στην οικογένεια και αντιμετώπιση

Προβλήματα στην οικογένεια και αντιμετώπιση, Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος.

Close