Γερμανία: Ομοφυλόφιλος βουλευτής διέπραξε πράξεις νεκροφιλίας

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα ωραίο δείγμα ευρωπαϊκό πολιτισμού στη Γερμανία: μια πραγματικά συγκλονιστική υπόθεση από το Βερολίνο έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στην γερμανική και ευρωπαϊκή επικαιρότητα δείχνοντας το πόσο διεστραμμένη είναι η σημερινή δυτική κοινωνία. Η υπόθεση αναφέρεται σε έναν βουλευτή του γερμανικού κοινοβουλίου από το Κόμμα των Πειρατών Gerwald Claus-Brunner, προφανώς ομοφυλόφιλος, ο όποιος διέπραξε το εξής φρικτό σεξουαλικό έγκλημα.

gerwald-claus-brunner-2

Προφανώς μετά από κάποιο όργιο δολοφόνησε εν ψυχρώ το σύντροφο του στο διαμέρισμα οπού και έμενε στο δρόμο Schönhauser στο Steglitz στο Βερολίνο. Αυτό όμως δεν τον σταμάτησε να ….. συνεχίσει να έχει σεξουαλική επαφή με το θύμα του. Δηλαδή, επί μέρες ο κύριος αυτός έκανε ερώτα με ένα πτώμα που το είχε σπίτι του. Στην συνεχεία καταλαβαίνοντας το μεγάλο σκάνδαλο που θα ξεσπούσε έγραψε μια επιστολή προς τους συντρόφους του κόμματος του και μετά αυτοκτόνησε.

gerwald-claus-brunner

Ως που μπορεί να φτάσει η διαστροφή της πολιτισμένης δυτικής κοινωνίας;

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Φετουλάχ Γκιουλέν: «Ο Ερντογάν έστησε το πραξικόπημα»
Φετουλάχ Γκιουλέν: «Ο Ερντογάν έστησε το πραξικόπημα»

Ευθείες κατηγορίες σε βάρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απηύθυνε ο «νούμερο ένα» εχθρός του, Φετουλάχ Γκιουλέν, υποστηρίζοντας πως ο Τούρκος...

Close