Γιατί κρύβεται ο φόβος πίσω από τον εμβολιασμό

Ελένη Γιαμαρέλλου

Στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη μίλησε η Καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κα Ελένη Γιαμαρέλλου, κατά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2020.
Ακούστε τι απαντάει η κατηρτισμένη επιστήμων και Καθηγήτρια σε φίλους, γνωστούς, συναδέλφους, όταν την ρωτούν για τον εμβολιασμό και γιατί θεωρεί ότι κρύβεται ένας εν πολλοίς αδικαιολόγητος φόβος πίσω απο το εμβόλιο του COVID-19.

«Ο εμβολιασμός είναι εξαιρετικά ασφαλής. Το λέω, διότι όλοι φοβούνται τις παρενέργειες. Τουλάχιστον, τα δύο εμβόλια που έχουν αδειοδοτηθεί, δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά ασφαλή» είπε η κα Γιαμαρέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στα κινήματα του αντεμβολιασμού και στην παραπληροφόρηση εναντίον του εμβολίου.

Η κα Γιαμαρέλλου απαντά για το μέγεθος της ευθύνης και για το πόσο εύκολα ή δύσκολα εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι και η Επιτροπή Εμπειρογνωμών τα μέτρα προς την Κυβέρνηση, τα οποία επηρεάζουν τις τύχες ενός ολόκληρου λαού. «Νιώθουμε αυτήν την ευθύνη αφάνταστα, δεν μπορείτε να φανταστείτε κι εσείς πόσο αφάνταστα» είπε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Πὼς περάσαμε τὶς πρῶτες ἐξετάσεις…

Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου

Close