Για τους εμβολιασμούς :Τι συζήτησαν οι Κικίλιας & Τσιόδρας με την ΔΙΣ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι Βασίλης Κικίλιας και Σωτήρης Τσιόδρας με την Διαρκή Ιερά Σύνοδο κατά την οποία οι Ιεράρχες ενημερώθηκαν για την πορεία της πανδημίας και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.
Τη στήριξη «όλης της ιεραρχίας από τον απλό ιερέα μέχρι την κορυφή της» για να υπάρξει ενίσχυση της επιχείρησης εμβολιασμών ζήτησε ο Βασίλης Κικίλιας από τα μέλη της Ιεράς Συνόδου με τα οποία συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να δεσμεύεται ότι η Εκκλησία θα κάνει την προσπάθειά της με τρόπο πατερικό.

«Ζητήσαμε με κάθε σεβασμό οι άγιοι Πατέρες να στηρίξουν και να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας δήλωσε» ο υπουργός Υγείας, μετά την συνάντηση.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος έκανε λόγο για μια χρήσιμη και κρίσιμη συνάντηση κατά την οποία έγιναν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από τον υπουργό και τον καθηγητή Τσιόδρα.

«Συμπέρασμα είναι ότι όλοι μας τόσο τα μέλη της ΔΙΣ όσο και οι επισκέπτες θα θέλαμε να πούμε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και η Εκκλησία θα κάνει την προσπάθειά της με τρόπο πατερικό με μόνο κίνητρο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πανδημίας» κατέληξε ο κ. Ιερώνυμος.

Τελευταίος μίλησε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος αρχικά σημείωσε ότι «είμαστε συνοδοιπόροι στην αναζήτηση της αληθείας» τονίζοντας ότι «μόνο με τον εμβολιασμό θα αναστρέψουμε την κατάσταση».

p.f

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Εμείς πάντα «υπερνικώμεν» με τη βοήθεια του Κυρίου Χριστού

Αυτός ο κόσμος είναι πεδίο μάχης στο οποίο

Close