Γιώργος Δασκαλάκης : «Κατά 99,9% έχω κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο»

Ο Γιώργος Δασκαλάκης  σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από ένα  βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας λέει ότι κατά 99,9% έχει κερδίσει τον μεγάλο πόλεμο.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, είπε πως νίκησε την ασθένεια κατά 99,9% και ότι στην επόμενη αξονική, θα δείξει αν χρειαστεί μία τελευταία ακόμη χημειοθεραπεία.

 

 

 

 

Όπως είπε: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 99,9% έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο. Έρχονται κάποιες εξετάσεις ακόμη, μία αξονική μέχρι και έναν μήνα θα ακολουθήσω τις αγωγές με τα φάρμακα στο σπίτι. Θα ξέρουμε κιόλας με την επόμενη η αξονική ,…. ίσως χρειαστεί μία χημειοθεραπεία ακόμη τελευταία», είπε ο τραγουδιστής, για την μάχη του με τον καρκίνο .

 

 

 

 

…«Οι γιατροί μου, και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι τόσο αισιόδοξοι που είπαν ότι δεν θα χρειαστεί, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι για να ξέρουμε και τι γίνεται. Ακόμη είμαι με βοήθεια, με το μπαστούνι, θα χρειαστεί καιρό η αποκατάσταση με τόση χημεία που έχω βάλει στο σώμα μου.

 

 

Πρέπει να ξαναμπούν κάποια κιλάκια. Θέλω να πω “ευχαριστώ” στη σύντροφό μου Μαρία, τη μάνα μου που με ανέχεται, στα δύο μου παιδιά, που πάντα είχαμε όμορφες σχέσεις και μου στέκονται και μόνο που έρχονται να με δουν», όπως είπε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

 

 

 

 

«Σε λίγες μέρες θα δείτε κάτι που θα χαροποιήσει πάρα πολύ κόσμο. Και αυτό που θα κάνω… άστο δεν λέω τίποτα. Απλά κρατήστε την ημερομηνία 19 Μαΐου» !

Περιμένουμε Γιώργο και ελπίζουμε σε κάτι πολύ ευχάριστο!

Γιώτα Παμπάλου, Greekpress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Άγιος Νεκτάριος
Tο μεγαλό θαύμα του αιώνα από τον Άγιο Νεκτάριο στην Ρουμανία

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρία που παραθέτουμε παρακάτω θα μάθουμε για το μεγάλο θαύμα του Αγίου Νεκταρίου στη Ρουμανία.Εδώ υπάρχει...

Close