«Δίσκο» για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας βγάζει ο Μητροπολίτης Κερκύρας

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, εκφράζοντας την συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας της Ευβοίας.
Επειδή οι ανάγκες των ανθρώπων θα είναι μεγάλες, αλλά και επειδή ναοί έχουν υποστεί ζημιές από την πύρινη λαίλαπα, η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας κατέθεσε άμεσα το ποσό των 5000 Ευρώ προς ενίσχυση των πυροπλήκτων της Ευβοίας, ενώ θα περιαχθεί και δίσκος την Κυριακή 15 Αυγούστου σε όλους τους ναούς της Μητροπόλεως, το περιεχόμενο του οποίου θα αποσταλεί συμπληρωματικά στην δοκιμαζόμενη τοπική Εκκλησία.

Εξάλλου, μόλις γίνει η επίσημη αποτίμηση των αναγκών, και πάλι η Μητρόπολη Κερκύρας θα συμπαρασταθεί.

Η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας στηρίζει, ακόμη, την προσπάθεια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, του Ερυθρού Σταυρού και της ΜΚΟ Equal Society για την συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών για τους πυροπλήκτους και προτρέπει τους πιστούς να ενισχύσουν με τα συγκεκριμένα είδη (γάλα, παξιμάδια, μακαρόνια, κονσέρβες, γάλα σε σκόνη για παιδιά, δημητριακά, όσπρια και μωρομάντηλα, πάνες, είδη ατομικής υγιεινής και προστασίας) στα συγκεκριμένα σημεία που έχουν οριστεί (Σολωμού 11 στην Σπηλιά και Ελ. Βενιζέλου, έναντι του Νέου Φρουρίου).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Αυστραλίας Μακάριος: “Εκεί όπου δεν μπορεί ο άνθρωπος να δώσει λύση μπορεί η Παναγία”

Τη Δευτέρα, 3 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία...

Close