Δεν αλλάζουν οι Γερμανοί «Αλέξη»

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, αναφέρει πως:

Αφελώς κατά την γνώμη πολλών ειδικών εμπειρογνωμόνων ο  Πρωθυπουργός της χώρας μας, κ. Αλέξης Τσίπρας  εξέφρασε σήμερα την ελπίδα ότι το Brexit και τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο για την αποχώρηση από την  Ε.Ε,  θα αποτελέσουν  «κλήση αφύπνισης»

«Ελπίζω ότι τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος θα είναι μια  κλήση αφύπνισης της Ε.Ε»,  είπε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας .

Σύμφωνα με τον ίδιο , η Ευρώπη θα πρέπει να είναι «πιο ελκυστική για τους ανθρώπους» , αντί της πολιτικής λιτότητας την μηδενικής οικονομικής ανάπτυξης,  της ανεργίας και της τρομοκρατίας .

Ο γερμανικός τευτονικού τύπου τρόπος σκέψης δεν επιδέχεται «διόρθωση» και κανενός τύπου συμβουλές οι παραινέσεις.

Απόδειξη ιστορική και καταγεγραμμένη η περίοδο του μεσοπολέμου κατά την οποία οι γερμανική κυβέρνηση  ακολουθώντας την ίδια πολιτική, γέμισε την χώρα με ανέργους και εξαθλιωμένους ανθρώπους.

Οι ίδιοι μετά Γερμανοί ψήφισαν τους ναζί και τον Αδόλφο με σκοπό να επέλθει ανάπτυξη και ευημερία στην χώρα με τα γνωστά αποτελέσματα.

Σήμερα η Βρετανία έκανε το αυτονόητο, δίνοντας ένα μάθημα αξιοπρέπειας στην «σκοτεινή» κυβέρνηση των Βρυξελλών και στο Βερολίνο. Η κυβέρνηση των Γερμανών πλουσίων που στηρίζει την κυρία Μέρκελ και έχει εκπρόσωπο της  τον «πολύ» Β.Σόιμπλε ανακοίνωσε ότι επιταχύνει τις διαδικασίες ενοποίησης της Ευρώπης.

Επιταχύνει δηλαδή την διαδικασία «αυτοδιάλυσης» αυτού του μορφώματος που αποφασίζει για την ζωή 450 εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών εδώ και πολλά χρόνια,  χωρίς να  ρωτήσει κανέναν.

Δεν αλλάζουν οι Γερμανοί «Αλέξη» σε καμία περίπτωση.

Εδώ είχαν εισέλθει εκατοντάδες σοβιετικά άρματα μάχης στο Βερολίνο και η συντριβή του άξονα ήταν ζήτημα ωρών,  και αυτοί πολεμούσαν  λυσσαλέα.

Δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό.

πηγή: pentapostagma.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Οι Άγιοι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος
Οι Άγιοι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος

Ο κορυφαίος αυτός Απόστολος του Χριστού ήταν Ιουδαίος και ονομαζόταν Σίμων.

Close