«”Δεν κάνεις τίποτα σωστά…” Πώς η “κριτική” των γονέων τσαλακώνει τις ψυχές των παιδιών»

Oμιλητής π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος ή «πάτερ Λίβυος». Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

 

Εορταστική Σύναξη Γονέων σε Διάλογο με θέμα:

«”Δεν κάνεις τίποτα σωστά…” Πώς η “κριτική” των γονέων

τσαλακώνει τις ψυχές των παιδιών»

Ομιλητής ο γνωστός συγγραφέας π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος)

Με την ευκαιρία της Ορθόδοξη Γιορτή της Μητέρας, την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου και στο πλαίσιο των «Διαλόγων Γονέων» που διοργανώνει, το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας διοργανώνει Εορταστική Σύναξη Διαλόγου και Επικοινωνίας, με θέμα: «”Δεν κάνεις τίποτα σωστά…” Πώς η “κριτική” των γονέων τσαλακώνει τις ψυχές των παιδιών» την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 6.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 2ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας, στα Βαρδάνια.

Το θέμα θα εισηγηθεί ο γνωστός συγγραφέας και διακεκριμένος ομιλητής π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος ή «πάτερ Λίβυος». Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Στο βιογραφικό του ομιλητή διαβάζουμε: «Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης. Από μαθητής Γυμνασίου, ήρθε σε επαφή με εναλλακτικούς πολιτικούς, φιλοσοφικούς και μουσικούς χώρους. Αργότερα θα εισέλθει στο χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Μελέτησε με ιδιαίτερη αγάπη και επιμέλεια θεολογία και ψυχολογία. Ασχολήθηκε με τις νέες μορφές πληροφοριακής επικοινωνίας, ιδιαιτέρως με το blogging δημιουργώντας πολλά blog με σημαντικότερο το “π. Λίβυος”. Σήμερα ζει στην νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος, μεταξύ Αστερουσίων Ορέων και Λιβυκού Πελάγους. Είναι εφημέριος στην ενορία Αγ. Ειρήνης Πύργου όπου αναπτύσσει δραστηριότητες γύρω από την ποιμαντική προσέγγιση του σύγχρονου ανθρώπου και συγκεκριμένα των νέων».

Στη διάρκεια της ομιλίας, σε άλλο χώρο, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους γονείς και σε όσους ακόμη επιθυμούν να την παρακολουθήσουν!

Πληροφορίες: 26450 22415 (εσ.: 21-23) και 6974795265

Λευκάδα, 28 Ιανουαρίου 2018

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ημερίδα τοπικής Εκκλησίας και Εκπαίδευσης προς τιμήν των Προστατών της Παιδείας

Με μια σύναξη επικοινωνίας και προβληματισμού, μια αξιόλογη Ημερίδα, που έλαβε χώρα χθες Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στον Τόπο Επικοινωνίας...

Close