Δηλητηρίασαν 26 ποιμενικούς σκύλους στο Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας

Δηλητηρίασαν 26 ποιμενικούς σκύλους στο Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας

Νεκροί βρέθηκαν από δηλητηρίαση 26 ποιμενικοί σκύλοι σε περιοχή του Κεφαλόβρυσου Ελασσόνας. Η θανάτωσή των άτυχων ζώων, που φύλαγαν κοπάδια κτηνοτρόφων στην περιοχή, εικάζεται ότι έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου από άγνωστους δράστες.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, από τους 26 σκύλους που θανατώθηκαν, οι 16 ανήκαν σε έναν κτηνοτρόφο της περιοχής.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες, ενώ τα νεκρά ζώα μεταφέρθηκαν στο Κτηνιατρείο Ελασσόνας όπου και ελήφθησαν δείγματα, τα οποία εστάλησαν στο Χημείο του Κράτους ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια από τα οποία επήλθε ο θάνατος τους.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση δολωμάτων αποτελεί αδίκημα που επισύρει ποινή πολύμηνης φυλάκισης για κάθε θανατωμένο ζώο και βαριά χρηματικά πρόστιμα.

Στο θέμα παρενέβη και ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο οποίος με δήλωση του εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το γεγονός και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι δράστες της εγκληματικής αυτής πράξης, σύντομα θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ

 

κατοικιδια σκυλος γατα petshop ζωα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Οι Ελληνίδες ανάμεσα στις 30 φιναλίστ του διαγωνισμού της Microsoft
Οι Ελληνίδες ανάμεσα στις 30 φιναλίστ του διαγωνισμού της Microsoft

Δύο Ελληνίδες, η Νεφέλη Στεφοπούλου και η Αναστασία Σιάπκα, περιλαμβάνονται στους 30 φιναλίστ του παγκόσμιου διαγωνισμού που διοργανώνει η Microsoft,...

Close