ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Το γράμμα που στείλανε προς τους αιχμαλώτους Έλληνες στρατιωτικούς μας

Δεν υπάρχουν λόγια!!!!

Τη στήριξη όλης της Ελλάδας προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία εξέφρασε ένας συμπατριώτης μας από τη Σύρο

Μέσα από επιστολή του, ο Στρατής Ευστρατίου εκφράζει την υποστήριξη του προς τους δύο γενναίους άντρες και τις οικογένειες τους και ζητάει από όλους τους Έλληνες να πράξουν το ίδιο και να στείλουν ανάλογη επιστολή.
Το γράμμα δημοσιεύει το cyclades24.gr:

«Αδέλφια τους χαιρετισμούς μας από την Σύρο και από κάθε άνθρωπο που έχει Ελλάδα μέσα του.

Οι μοίρα σας επέλεξε για να έχετε στην ζωή σας κάποιες ημέρες, στην φυλακή του προαιώνιου εχθρού της πατρίδας μας.
Να ξέρεται ότι πολλοί από εμάς θα ήθελαν να αντικατασταθούν με εσάς, για να απαλύνουν τον πόνο σας και γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε για την πατρίδα μας ακόμη και την ζωή μας.

Αδέλφια εμείς όλοι θα ξεχαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Εσάς θα σας γνωρίσουν μέσα από την ιστορία της Πατρίδας μας πολλές γενιές Ελλήνων και θα σας θυμούνται τα παιδιά μας σαν ήρωες του Ελληνικού έθνους.

Μην λυγίζετε και το κεφάλι ψιλά κάθε στιγμή και σε όποιον έχετε μπροστά σας.

Μέσα στην φυλακή της Ανδριανούπολης δεν είναι φυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί. Μέσα στην φυλακή της Ανδριανουπολης είναι η Ελλάδα γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε αδέλφια.
Καλή Λευτεριά και γρήγορα κοντά μας».

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Ελλάδα είναι τελειωμένη» – Σάλπισμα επίθεσης πριν το τέλος καλοκαιριού

Τρεις ισάριθμες δηλώσεις από Ρ.Τ.Ερντογάν, Χ.Ακάρ και Μπεράτ Αλμπαϊράκ δείχνουν τουρκική επιθετική κίνηση πριν το τέλος του καλοκαιριού. Την χρονική...

Close