Δυνατό πρωινό με σοκολάτα και ξηρούς καρπούς
Υλικά 2 1/4 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης 1/3 φλιτζανιού φουντούκια, χοντροκομμένα 1/3 φλιτζανιού αμύγδαλα, χοντροκομμένα 2/3 φλιτζανιού καρύδα τριμμένη 1/3 φλιτζανιού ηλιόσποροι 1/2 φλιτζάνι τσαγ Μέλι 1/2 φλιτζάνι τσαγ αποξηραμένα βερίκοκα, χοντροκομμένα 200γρ σοκολάτα κουβερτούρα 55% περιεκτικότητα κακάο, χοντροκομμένη 4 φλ.τσαγ Ζεστό γάλα
Διαδικασία
Σε ένα ταψί στρώνετε μια λαδόκολλα και προσθέστε τη βρώμη, τους ξηρούς καρπούς, την καρύδα. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και βάλτε το ταψί για 12-15 λεπτά, ανακατεύοντας δύο φορές, μέχρι να πάρει ένα ελαφρύ ξανθό χρώμα. Βγάλτε και αφήστε να κρυώσει. Σε ένα μπόλ ρίξτε τους ψημένους ξηρούς καρπούς, το βερίκοκο, την σοκολάτα. Σερβίρετε με ζεστό γάλα.
,gr Γ.Λέκκας
Τα σχόλια είναι κλειστά.