Δύο άγγελοι-ταξιδιώτες ταξίδεψαν μία νύκτα στο σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας

Δύο άγγελοι-ταξιδιώτες ταξίδεψαν μία νύκτα στο σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας. Η οικογένεια δεν ήταν φιλόξενη και δεν ήθελε να αφήσει τους αγγέλους στο σαλόνι.

Αντ’αυτού τοποθετήθηκαν για τη νύχτα σε ένα κρύο υπόγειο. Κουνώντας το κρεβάτι, ο παλαιότερος άγγελος είδε μια τρύπα στον τοίχο και την σφράγισε.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ο νεότερος άγγελος, βλέποντας αυτό, έμεινε έκπληκτος. Την επόμενη νύχτα οι άγγελοι ήρθαν σε ένα άλλο σπίτι για τη νύχτα, όπου ζούσε μια φιλόξενη αλλά πολύ φτωχή οικογένεια.

Οι σύζυγοι μοιράστηκαν το μέτριο γεύμα τους με τους αγγέλους και έβαλαν τους αγγέλους στα κρεβάτια τους, όπου οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κοιμηθούν καλά.

Το πρωί οι άγγελοι ξύπνησαν από τις φωνές του συζύγου και της συζύγου του. Η αγελάδα τους, της οποίας το γάλα ήταν το μοναδικό εισόδημα της οικογένειας, ήταν νεκρή στο παχνί.

Ο νεότερος άγγελος ρώτησε τον παλαιότερο άγγελο:

«Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό;» Στο πρώτο σπίτι ζούσαν πολύ καλά , και βοήθησες και αυτή την οικογένεια. Στο άλλο σπίτι ζούσαν πολύ άσχημα , αλλά αυτή η οικογένεια ήταν έτοιμη να μοιραστεί τα πάντα – και τους άφησες να πεθάνει η μόνη αγελάδα. Γιατί;

«Τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται», απάντησε ο παλαιότερος άγγελος. Όταν βρισκόμασταν στο υπόγειο, συνειδητοποίησα ότι στην τρύπα του τείχους υπάρχει ένας θησαυρός με χρυσό.

Ο ιδιοκτήτης ήταν αγενής και δεν ήθελε να κάνει το καλό, γι ‘αυτό επισκεύασα το τείχος έτσι ώστε να μην βρεθεί ο θησαυρός. Όταν το επόμενο βράδυ κοιμόμασταν στο κρεβάτι του κυρίου, ένας άγγελος του θανάτου ήρθε για τη σύζυγό του. Του έδωσα την αγελάδα.

Τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται – με τον καιρό θα το καταλάβετε αυτό. Ακόμα κι αν έχετε ισχυρή πίστη, πρέπει να καλλιεργήσετε μια μεγάλη εμπιστοσύνη στο Θεό. Για όλα όσα συμβαίνουν, σύμφωνα με το θέλημα του Θεού, κατευθύνονται προς το καλό σας.

oikohouse.wordpress.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Βάσεις 2018: Τεράστια πτώση μετά την «πανωλεθρία» – Οι πρώτες εκτιμήσεις ανά πεδίο

Φέτος τα επιστημονικά πεδία περιορίστηκαν σε τέσσερα αφού οι Παιδαγωγικές σχολές δεν αποτελούν πλέον ξεχωριστό πεδίο αλλά μπορούν να δηλωθούν...

Close