Είναι άφθαρτος,…. ή μήπως όχι;

Προβληματιστήκαμε και λέμε μήπως το σκεφτήκατε και εσείς;;;

Είναι ο πρωθυπουργός ο οποίος μετακινείται τζάμπα με το ελικόπτερο του Κυριακού.
Είναι ο πρωθυπουργός που η σύζυγός του με τις εταιρείες της συνδέεται απευθείας με πρόσωπο που δικάζεται για διακίνηση μαύρου χρήματος (πρόκειται για τη Γεωργία Ευσεβίου).
Είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που η οικογένειά του κατέχει offshore εταιρεία που χαρακτηρίστηκε σκανδαλώδης περίπτωση στα Paradise Papers.
Είναι ο πρωθυπουργός του οποίου η σύζυγος πλέον (και όχι κάποια εν διαστάσει ή όπως το δηλώνει σύζυγος) έχει λάβει στην επιχείρησή της 800.000 ευρώ από τον εφοπλιστή Λασκαρίδη, κρυφά μάλιστα (γιατί άραγε;) μέσω offshore.
Είναι ο πρωθυπουργός που έτυχε να κατέχει δύο σπίτια, ένα στην Τήνο και ένα στην Κηφισιά, μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο.
Είναι ο πρωθυπουργός, τον οποίο ως βουλευτή είχε ευεργετήσει ο Χριστοφοράκος με δωρεές τηλεφωνικών κέντρων, καφετιέρες και πλυντήρια, δηλαδή τον έχει δωροδοκήσει.
Κυρίως όμως, ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός , που μιλάει για σχοινί στο σπίτι του Βολταίρου. Η υπόθεση του σπιτιού στο Παρίσι, είναι η πιο προκλητική υπόθεση σκανδάλου που συνδέεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένειά του. Το 2006, δέκα μέρες αφότου ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε να δηλώνει σε διάσταση με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι (μια διάσταση την οποία ούτε εμείς καταλάβαμε πότε άρχισε και έληξε μα κυρίως δεν την κατάλαβαν αυτοί) η σύζυγός του δημιουργεί μια γαλλική εταιρεία. Η εταιρεία αυτή έχει μετοχικό κεφάλαιο 10.000 ευρώ. Δηλαδή έχει στο ταμείο της μόνο 10.000 ευρώ. Ούτε ευρώ παραπάνω.
Η εταιρεία αυτή , μέσα σε δέκα μέρες από την ίδρυσή της, δίνει μετρητά 725.000 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά του σπιτιού του Βολταίρου. Πρόκειται για θαύμα. Πού βρήκε τα χρήματα αφού στο ταμείο της είχε μόνο 10.000 ευρώ; Η εταιρεία παίρνει και 900.000 ευρώ δάνειο από γαλλική τράπεζα (ναι αυτή η εταιρεία που μόλις είχε δημιουργηθεί) για να αποπληρώσει το σπίτι.

Ακόμη και σήμερα, η εταιρεία αυτή και κατ’ επέκταση το σπίτι του Βολταίρου , ανήκουν στην κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι και νυν (ξανά) Μητσοτάκη. Κανένας δεν γνωρίζει τι συνέβη με τα 900.000 ευρώ του δανείου που πάρθηκε για το σπίτι, αφού η ψευδής δήλωση του Μητσοτάκη ότι μεταβιβάστηκε η εταιρεία, τον απαλλάσσει από την υποχρέωση να δηλώσει οτιδήποτε. Πληρώθηκε και πώς, με τι εισοδήματα; Δεν πληρώθηκε; Χαρίστηκε από κάποιον;

ΠΗΓΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Χριστούγεννα 2020: Τα σενάρια για το άνοιγμα των Εκκλησιών

Την χρυσή τομή για το άνοιγμα των Εκκλησιών

Close