ΕΒΡΟΣ-Αυστριακοί κομάντος στους Τούρκους: ”Εδώ είναι η χώρα μας, υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα

Eπιβεβαιώνεται το περιστατικό με το τουρκικό drone

Συγκλονίζουν οι Αυστριακοί κομάντος που ήρθαν στην χώρα μας για να προστατεύσουν τα σύνορά μας.
Είναι αλήθεια πως οι Τούρκοι αιφνιδιάστηκαν με τις εξελίξεις και έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν πέρα από την ελληνική ”πολεμική μηχανή” και την αυστριακή.

Την ενόχλησή τους για την παρουσία αστυνομικών από χώρες της ΕΕ στον Έβρο, στο πλευρό των Ελλήνων συνοριοφυλάκων που κρατούν κλειστά τα ελληνικά σύνορα στις ορδές των παρανόμων μεταναστών που επιχείρησαν να περάσουν από την περιοχή της Αδριανούπολης, αποκάλυψαν Τούρκοι αστυνομικοί λίγες ώρες πριν το νυχτερινό επεισόδιο στις Καστανιές.

Οι κομάντος της αυστριακής δύναμης Cobra, οι οποίοι περιπολούν στα ελληνικά σύνορα στον Έβρο, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με με Τούρκους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην άλλη πλευρά του φράχτη, αναφέρει το protothema.gr

Κάποια από τα δεκατρία επίλεκτα μέλη της αυστριακής ομάδας Cobra, που βρίσκεται στην Ελλάδα από την προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, ενισχύοντας τις ελληνικές δυνάμεις που φυλούν τα σύνορά μας, ρωτήθηκαν την Τρίτη από τους Τούρκους που βρέθηκαν απέναντί τους: «Τι κάνετε εδώ, αφού δεν είναι η χώρα σας;».

Οι κομάντος της αυστριακής αστυνομίας απάντησαν στους Τούρκους αστυνομικούς: «Εδώ είναι η χώρα μας και υπερασπιζόμαστε τα ευρωπαϊκά σύνορα».

Eπιβεβαιώνεται το περιστατικό με το τουρκικό drone

Ενώ κάποια περιθωριακά ΜΜΕ αρνούνται το περιστατικό με την πτώση του τουρκικού drone στον Έβρο, σύμφωνα με πληροφορίες, το drone που χθες μάζεψαν οι Ελληνικές Αρχές από τον Έβρο φαίνεται ότι είναι τουρκικής προελεύσεως. Από την ελληνική πλευρά δεν έγινε κάποια απόπειρα κατάρριψης αλλά εκτιμάται ότι ο χειριστής, στην προσπάθειά του να μπορέσει να αποφύγει διάφορες παγίδες τηw ελληνικής πλευράς έχασε εν τέλει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να περιέλθει στην «αγκαλιά» του Ελληνικού Στρατού.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Ανακοινώσεις για να απογορευθούν οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων – Βίντεο

Σε αναμονή να ανακοινωθεί απαγόρευση των συναθροίσεων άνω ενός συγκεκριμένου ορίου ατόμων, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε, μιλώντας...

Close