ΕΒΡΟΣ: Τα παλληκάρια μας ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο-ΒΙΝΤΕΟ

Στους ήχους του Εθνικού Ύμνου οι ελληνικές αρχές ενισχύουν το φράχτη στα σύνορα του Έβρου, όπου εδώ και μερικές εβδομάδες οι Τούρκοι μαζί με μετανάστες και τζιχαντιστές πραγματοποιούν συνεχείς απόπειρες εισόδου και επιθέσεις με χημικά και μολότοφ κατά του Ελληνικού στρατού και της αστυνομίας.

The Duke@john_wayne_gr

Greek border guards singing the National Anthem, this morning.

Embedded video

246 people are talking about this
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στις Καστανιές του Έβρου, οι προσπάθειες ενίσχυσης αλλά και επέκτασης του φράχτη αποτροπής στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ακόμα και σήμερα 25η Μαρτίου, ημέρα εθνικής επετείου.

Την ίδια στιγμή που γινόταν η έπαρση της σημαίας και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου, παρουσία της Περιφερειακής πολιτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας, ειδικά οχήματα του στρατού μετέφεραν όπως βλέπετε στο βίντεο του Evros-news.gr, αυτές τις μεγάλες σιδερένιες κατασκευές που τοποθετούνται από τα ειδικά συνεργεία είτε στον υπάρχοντα φράχτη για να ενισχυθούν τα σημεία που έχει γίνει προσπάθεια να καταστραφούν, είτε στο δάσος των Καστανεών απ’ όπου επιχειρούν αρκετές φορές οι ορδές των κατευθυνόμενων απ’ τους Τούρκους τζιχαντιστών-λαθρομεταναστών να παραβιάσουν ομαδικά τα σύνορα μας.

Οι κατασκευές αυτές που συνέχεια προστίθενται, είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά, σε συνδυασμό με τα συρματοπλέγματα που μπαίνουν μαζί με αυτές, ώστε να παραμένουν απαραβίαστα τα σύνορα μας και να αποτυγχάνουν όλα τα σχέδια που καταστρώνει ο Ερντογάν.

Κλίμα συγκίνησης, υπερηφάνειας και αποφασιστικότητας σήμερα στις 11:30 το πρωί, στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου, όπου πραγματοποιήθηκε η έπαρσης της σημαίας με απόδοση τιμών από τη Φρουρά και με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου τον οποίο τραγούδησε το τιμητικό άγημα.

Παρουσία της Περιφερειακής πολιτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας, του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της ΑΜ-Θ Κώστα Βενετίδη, του Διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού Αντιστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη, του Διοικητή της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου Υποστράτηγου Γιάννη Βασιλάκη και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜΘ Ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη, τιμήθηκε η εθνική μας επέτειος της 25ης Μαρτίου, έναρξης της Επανάστασης του 1821.

Ταυτόχρονα υπήρξε διέλευση ενός ζεύγους μαχητικών F – 16 της Πολεμικής Αεροπορίας που πέταξε πάνω από τις Καστανιές, κατά μήκος των ελληντουρκικών συνόρων του Έβρου και έφτασαν ως την Αλεξανδρούπολη.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο Πανάγιος Τάφος παραδόθηκε,....αλλά κινδυνεύει με κατάρρευση!
Έκλεισε και ο Πανάγιος Τάφος λόγω κορωνοϊού

Ο Πανάγιος Τάφος στην Ιερουσαλήμ έκλεισε για μια εβδομάδα εν μέσω της εξάπλωσης του κορωνοϊού , δήλωσε στο Reuters ο...

Close