Εικόνες από το Παρίσι που τρομάζουν

Οι εικόνες από το Παρίσι ήταν παλιότερα σκηνές κινηματογραφικών ταινιών . Μετά έγιναν πραγματικότητα στη Νέα Υόρκη . Εμείς οι Ευρωπαίοι πιστεύαμε ότι δεν θα ζούσαμε τέτοιες καταστάσεις. Πηγαίναμε για την “ενωμένη Ευρώπη των λαών”. Μόνο που οι “ηγέτες” της μας πήγαν στην …Ευρώπη των στρατών!

Μάχες στη Πόλη του Φωτός. Εκκενώσεις σταδίων και ακυρώσεις συναυλιών στη Γερμανία. Στις Βρυξέλλες άνοιξαν τα …αραχνιασμένα συρτάρια τους μήπως και βρουν κάποιο στρατιωτικό σχέδιο απ΄ αυτά που κατά καιρούς συζητούσαν και συζητούσαν και ξανασυζητούσαν,αλλά πάντα η κουβέντα πήγαινε στα “χρηματοπιστωτικά” που ήταν η απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΕ της Γερμανίας. Οτιδήποτε και να συνέβαινε δίπλα και γύρω από την Ευρώπη δεν είχε σημασία. Με το μόνο που ασχολήθηκαν κατ΄ εντολή των ΗΠΑ ήταν η κρίση στην Ουκρανία. Και η αγωνία που είχαν να συζητήσουν στις συνόδους υπουργών ήταν αν …θα επιτεθεί η Ρωσία στη Πολωνία!!! Το ίδιο θέμα συζήτησης είχαν και οι υπουργοί Άμυνας στο NATO, με μοναδική εξαίρεση τον Καμμένο που είχε πει σ΄ όλες τις τελευταίες συσκέψεις ότι το πρόβλημα είναι οι τζιχαντιστές που ζουν στις γειτονιές ευρωπαϊκών πόλεων κι όχι η …επίθεση στη Πολωνία! Πρώτοι εμείς εδώ στην Ελλάδα “απαξιώναμε” αυτές τις εκτιμήσεις αλλά δυστυχώς δικαιώθηκε .

Οι ευθύνες των Ευρωπαίων ηγετών είναι τεράστιες και ασυγχώρητες. Ποια είναι η θέση,η άποψη, η πρωτοβουλία ,το σχέδιο,η πρόταση των Ευρωπαίων για όσα γίνονται στη Συρία; Ποια ήταν η αντίδρασή τους μόλις το προσφυγικό άρχισε να φουντώνει; Έψαχναν να βρουν εργολάβους για να σηκώσουν φράχτες και σφύριζαν αδιάφορα. Μέχρι που έγινε το μακελειό στο Παρίσι και κατάλαβαν (;) τα αυτονόητα.

Οι φωτογραφίες από το Παρίσι είναι η “νέα Ευρώπη” που έρχεται. Και είναι μόνο η αρχή. Οι εκλογικές αναμετρήσεις που θα έρθουν στην Ευρώπη και ειδικά στη Γαλλία είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν στην ενίσχυση της ακροδεξιάς και του νεοναζισμού. Τα χειρότερα έρχονται…

onalert.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Πόσο «ισλαμικό» είναι το κήρυγμα του ISIS;
Πόσο «ισλαμικό» είναι το κήρυγμα του ISIS;

Πόσο «ισλαμικό» είναι το κήρυγμα του ISIS;

Close