Εκδήλωση για νέους συζύγους και γονείς με αφορμή το νέο βιβλίο, «Μιλώντας με τα παιδιά μας για όλα…»

Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης

 

Εκδήλωση για νέους συζύγους και γονείς
με αφορμή το νέο βιβλίο των εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
«Μιλώντας με τα παιδιά μας για όλα…»

 

Στο πλαίσιο των φετινών «Διαλόγων Γονέων», το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας έχει την τιμή να διοργανώνει Εκδήλωση για νέους συζύγους και γονείς με αφορμή το νέο βιβλίο των εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, με τίτλο: «Μιλώντας με τα παιδιά μας για όλα…»
Πρόκειται για έναν αξιόλογο και μεστό σε περιεχόμενο συλλογικό τόμο, που πραγματεύεται θέματα όπως: φιλία, έρωτας, βία, πολιτική, εφηβεία, πίστη, ενσυναίσθηση, ελληνική γλώσσα, γάμος, εκπαίδευση, πολιτισμός, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, κατάθλιψη, ελεύθερος χρόνος, παιχνίδι, ίντερνετ, ναρκωτικά, καταστροφή του πλανήτη, ψυχογενής ανορεξία, αναπηρία, θάνατος.
Είκοσι τρεις επιστήμονες, κληρικοί και λαϊκοί, έχουν καταθέσει στα κείμενά τους την επιστημονική τους γνώση και την ποιμαντική του πείρα, επιχειρώντας να ενσπείρουν έναν σύγχρονο προβληματισμό σε γονεϊκές συνειδήσεις που βρίσκονται σε εγρήγορση.
Συμμετέχουν, εκ των συγγραφέων του βιβλίου, ο π. Σπυρίδων Βασιλάκος, εφημέριος Ι. Ν. Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών – Διευθυντής Ρ/Σ «Βοιωτική Εκκλησία» και η συντοπίτισσά μας ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια κ. Ελευθερία Αραβανή, καθώς και η κ. Βασιλική Κατωπόδη, ψυχολόγος – επιστ. Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης «Δίαυλος», ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος.

Εκδήλωση για νέους συζύγους και γονείς με αφορμή το νέο βιβλίο, «Μιλώντας με τα παιδιά μας για όλα…»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδος (παλαιό Δημαρχείο).
Στη διάρκεια της ομιλίας, σε άλλο χώρο, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους γονείς και σε όσους ακόμη επιθυμούν να την παρακολουθήσουν!
Πληροφορίες: 26450 22415 (εσ.: 21-23) και 6974795265

Λευκάδα, 12 Απριλίου 2018

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Με την υποστήριξη της Greekpress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Κρίσιμες ώρες: Φόβοι πως οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν να υψώσουν σημαία στα Ίμια

Μεγάλη Με μια «καθαρή» πολεμική ανακοίνωση, η Τουρκία «όπλισε» χτες το βράδυ τα Ιμια αναφέροντας επί λέξη: «Οι βράχοι των...

Close