Εκδήλωση για τον Νικόλαο Πλαστήρα στην Καρδίτσα την Κυριακή 19/12

Ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, Μέλος της Βουλής των Ελλήνων, δρ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «Τιμής και Δόξας για τον άξιο της Πατρίδας, τον Στρατηγό και Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα»…
που θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών Ν. Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσαντήλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η εκδήλωση, προς τιμή του «Μαύρου Καβαλάρη» της Μικράς Ασίας και Αγραφιώτη «Άξιου του Έθνους», που διοργανώνεται από την Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών Ν. Καρδίτσας σε συνεργασία των δήμων Καρδίτσας και Λίμνης Πλαστήρα, τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, και περιλαμβάνει:

Στις 10:00 π.μ.

Τέλεση Μνημοσύνου στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Ομιλία για τον Νικόλαο Πλαστήρα από τον βουλευτή, συγγραφέα και πρώην αν. υπουργό Μάξιμο Χαρακόπουλο εντός του ναού.
Στις 11:00 π.μ.

Επιμνημόσυνη δέηση στον προ του έφιππου ανδριάντα του Ν. Πλαστήρα χώρο, στην ομώνυμη πλατεία.
Κατάθεση στεφάνων.
Πολεμικά τραγούδια από τους κ.κ. Ευάγγελο Καραβασίλη και Βασίλη Νταράλα.
Τιμές θα αποδοθούν από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: η Ένωση Επιστημόνων Ν. Καρδίτσας, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας, Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης «Ν. Πλαστήρας», η Ποδοσφαιρική ομάδα «Ν. Πλαστήρας», η Ράδιο Λέσχη Ταξί «Ν. Πλαστήρας», η Τοπική Κοινότητα Μορφοβουνίου, ο Σύλλογος Μορφοβουνιωτών Καρδίτσας, ο Σύλλογος Μικρασιατών και Ανατολικοθρακιωτών, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Καππαδοκικού, καθώς και οι χορευτικοί όμιλοι, το Κέντρο Χορού και Λαογραφίας «Εν Χορώ» και ο Μορφωτικός Σύλλογος Αμπελικού και Λαμπερού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Χρήση «βοηθητικών μέσων» στην εκπαίδευση του σκύλου

  Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι τα μέσα αυτά (πνίχτης, ηλεκτρικό κολάρο, κολάρο ψεκασμού) όταν χρησιμοποιούνται

Close