Εκκλησία: Διπλές Θείες Λειτουργίες και Αγρυπνίες

Από την Κυριακή 17 Μαΐου ανοίγουν ξανά οι θύρες των Εκκλησιών μας, για την συμμετοχή των πιστών στην Θεία Λατρεία.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Τρίκκης: “Στην πόλη των Τρικάλων, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και την απαραίτητη διαμόρφωση του χώρου, για την αποφυγή του συνωστισμού και την προστασία των συμμετεχόντων, σε ορισμένες ενορίες θα τελούνται κάθε Κυριακή δύο (2) Θείες Λειτουργίες.

Στις ενορίες: α) Αγίου Νικολάου (Μητροπολιτικός), Παναγίας Επισκέψεως, γ) Αγίου Αθανασίου Μπάρας, Αγίου Νεκταρίου, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων η πρώτη με την ακολουθία του Όρθρου, 7:00-9:00 π.μ. και η δεύτερη 9:30-10:30 π.μ..

Κάθε Σάββατο βράδυ 10:00-12:15 (εκτός από το Σάββατο 23/5) θα τελείται Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία) στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Στις υπόλοιπες ενορίες της πόλεως και στα χωριά την Κυριακή θα τελείται μία Θεία Λειτουργία 7:00-10:10 π.μ..

Επίσης από Δευτέρα 18 Μαΐου έως τέλος του μηνός σε όλες τις ενορίες της πόλεως θα τελείται καθημερινά Θεία Λειτουργία από 8-9:30 π.μ. Ο Επίσκοπός μας καθημερινά θα τελεί κάθε βράδυ Ιερά Αγρυπνία σε ενορίες της πόλεως.

Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους πιστούς, με ασφάλεια, να παρίστανται και να συμμετέχουν απρόσκοπτα στη Θεία Λατρεία.

Μένουμε ασφαλείς και συμμετέχουμε στη λειτουργική ζωή της Ενορίας μας!”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Σαμοθράκη και Αίγινα στα 10 καλύτερα «άγνωστα» νησιά της Ευρώπης
Σαμοθράκη και Αίγινα στα 10 καλύτερα «άγνωστα» νησιά της Ευρώπης

Η Σαμοθράκη και η Αίγινα  συμπεριλαμβάνονται στη λίστα που δημοσιεύει η βρετανική Guardian με τα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης...

Close