ΕΚΤΑΚΤΟ:«Άγνωστοι» γκρεμίζουν σταυρούς, εκκλησάκια και προκαλούν τους πιστούς – Εικόνες-σοκ από την Μυτιλήνη

Η Ορθοδοξία είναι πλέον στο στόχαστρο

Η Ορθοδοξία είναι πλέον στο στόχαστρο. Υπό την ένοχη σιωπή ΜΜΕ και της Κυβέρνησης, δέχεται η θρησκεία μας δέχεται συνεχώς χτυπήματα. 
Το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα έχουν αυξηθεί. Ρίχνουν σταυρούς, ο Ρουβίκωνας μπουκάρει σε Εκκλησίες, ρίχνουν μικρά εκκλησάκια, ενώ προσπαθούν να απαλείψουν την Ορθοδοξία μας από τα βιβλία των Θρησκευτικών.
Τι συμβαίνει; Γιατί τόσο μένος; Από ποια κέντρα εκπορεύονται αυτές οι κινήσεις; Θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν κλίμα με σκοπό να προκαλέσουν οξύτατες αντιδράσεις;
Εικόνες και κινήσεις που τις βλέπαμε μόνο σε χώρες της Μ. Ανατολής. Σε λόγο θα φοβόμαστες να φοράμε και σταυρό στον λαιμό μας;
Οι εικόνες που ακολουθούν από την Μυτιλήνη, πραγματικά σοκάρουν. Όπως μας μεταφέρουν τα Τουρκικά Νέα, από το προφίλ τους στο facebook, άγνωστοι γκρέμισαν ένα μικρό εκκλησάκι στη Μυτιλήνη.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες:Μην ξεχνάμε πως προ ημερών, άγνωστοι, είχαν γκρεμίσει τον σταυρό, όπου εκεί το καλοκαίρι… λιάζονταν μετανάστες!
πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Διάσπαση στον Ορθόδοξο κόσμο: Μετά τους Ουκρανούς και οι σχισματικοί των Σκοπίων ελπίζουν να λάβουν το αυτοκέφαλο – «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με το Πατριαρχείο»!

Η σχισματική «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία- Αρχιεπισκοπή Οχρίδας»- ΜΟΕ-ΑΟ, ελπίζει, μετά την αναγνώριση του αυτοκέφαλου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας από...

Close