ΕΚΤΑΚΤΟ:Η Μακεδονία επωλήθη- Είναι μία Μαύρη ημέρα για την ιστορία της Ελλάδας!

-Η Μακεδονία επωλήθη !Είναι μία Μαύρη ημέρα για την ιστορία της Ελλάδας!

Με ψήφους 153 υπέρ έναντι 146 κατά και ένα «παρών» υπερψηφίστηκε τελικά, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (25/01/2019) η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία βάζει οριστικά την «ταφόπλακα» στο  σοβαρό εθνικό θέμα της Μακεδονίας και συνιστά μόνιμη ανοικτή «πληγή» για το έθνος και την πατρίδα.

Υπέρ της Συμφωνίας ψήφισαν όλη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ (145 βουλευτές) και οκτώ ακόμη βουλευτές (Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Δανέλλης, Παπαχριστόπουλος, Κουντουρά, Παπακώστα, Λυκούδης και Θεοχαρόπουλος).

Κατά τη Συμφωνίας τάχθηκαν ΝΔ, ΚΙΝ.ΑΛ., ΑΝ.ΕΛ., ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων και Χρυσή Αυγή.«Παρών» ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός.

Η κυβέρνηση, με τη βοήθεια των βουλευτών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και τη συνδρομή των «προθύμων» συναδέλφων τους από τη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι και του ΑΝ.ΕΛ. να βάλουν την υπογραφή τους σε μια απαράδεκτη συμφωνία, η οποία συνιστά ξεκάθαρη εθνική υποχώρηση.

Η Μακεδονία επωλήθη έναντι πινακίου φακής στα  πρώτο και κύριο τον μεγαλοεπιχειρηματία Τζορτζ Σόρος, ο οποίος εδώ και χρόνια ήθελε να προκαλέσει γενικότερη αναταραχή στα Βαλκάνια για δικό του όφελος.

Είναι πλέον γεγονός αδιαμφησβήτητο: οι Έλληνες βουλευτές – «Εφιάλτες» έκαναν το χατήρι ανθρώπων όπως ο Ουγγρο-Αμερικανός μεγιστάνας. Γιατί, πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς τους εναγκαλισμούς του Σόρος με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ, την Πέμπτη (24/01/2019) στο περιθώριο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Η Μακεδονία επωλήθη !Είναι μία Μαύρη ημέρα για την ιστορία της Ελλάδας! Αγώνες χρόνων με τους προδοτικούς ψήφους των 153 του Ελληνικού Κοινοβουλίου διαγράφτηκαν! Πως θα εξελιχθεί το μέλλον της ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ΄΄;;;Ας ελπίσουμε πως ο Θεός θα βάλει το χέρι του γιατί από πουθενά αλλού βοήθεια δεν φαίνεται να έρχεται!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
49 νυν και πρώην βουλευτές δεν πληρώνουν τα δάνεια από τη Βουλή
ΕΚΤΑΚΤΟ:Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε μέσα  στη Βουλή

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε μέσα  στη Βουλή τη ώρα της ψηφοφορίας της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Close