ΕΛ.ΑΣ: Σαρωτικοί έλεγχοι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Το σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα που θα λάβει τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ανέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ – Τι θα γίνει με τις Εκκλησίες
«Σίγουρα θα είναι αυξημένη η παρουσία της αστυνομίας αυτές τις ημέρες τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα των Χριστουγέννων. Το ίδιο θα γίνει και την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα. Για το αν θα υπάρξει αυτοπρόσωπη παρουσία της αστυνομίας σε κάποιο σπίτι εξαρτάται από τις καταγγελίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρονόπουλος.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι Αστυνομικοί Διευθυντές έχουν έρθει ήδη σε επαφή με Μητροπολίτες προκειμένου να υπάρξει μια αγαστή συνεργασία αναφορικά με την τήρηση των μέτρων, ενώ υπενθυμίζεται πως δεν θα ακουστούν τα κάλαντα στους δρόμους και η λειτουργία των Χριστουγέννων θα τελεστεί με την παρουσία περιορισμένου αριθμού ανθρώπων, σύμφωνα και με τις χθεσινές ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Σε ό,τι αφορά στην κυκλοφορία πάντως, ο κ. Χρονόπουλος επισήμανε ότι επιτρέπεται μέχρι τις 22.00 το βράδυ ξεκαθαρίζοντας ότι οι μετακινήσεις μετά τις 10:00 το βράδυ και μέχρι τις 5:00 το πρωί επιτρέπεται μόνο για λόγους εργασίας και υγείας.

Χαρούμενες ευχές από την ΕΛ.ΑΣ. Εφαρμόζουμε τα μέτρα και στις γιορτές
“Ακόμα και ο Άγιος Βασίλης, με τους ταράνδους και τα ξωτικά του, τηρούν τα μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, ταξιδεύουν έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Αυτό τουλάχιστον έδειξε ο αστυνομικός έλεγχος που τους έγινε» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ και προστίθεται:

“Με το σποτ αυτό, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στέλνει τις ευχές του σε όλους και όλες για τις ημέρες των εορτών. Κι αφού η ζωή δεν μας γελάει φέτος, ας ανταλλάξουμε τουλάχιστον χαρούμενες ευχές. Για να πάνε οι άσχημες μέρες πίσω”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Κυθήρων Σεραφείμ στον Ιλίου: Δογματικό θέμα τα κουταλάκια μιας χρήσεως στην Θεία Κοινωνία

Την δική του απάντηση για τα όσα ακούστηκαν από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα

Close