Εμπλοκή με τα έσοδα από το παγκάρι

Κυκλοφορεί κι αυτή την Τετάρτη η Ορθόδοξη Αλήθεια με τρία βιβλία

Εμπλοκή με τα έσοδα από το παγκάρι

Κυκλοφορεί κι αυτή την Τετάρτη η Ορθόδοξη Αλήθεια με τρία βιβλία για να επιλέξουν οι αναγνώστες. Μεταξύ άλλων το Ορθόδοξο Ημερολόγιο του 2017, ένα βιβλίο για τις μεγάλες προφητείες, το λεύκωμα για τις καμπάνες τις Ορθοδοξίας, το βιβλίο αφιέρωμα στους Αγίους της Κρήτης και άλλα.
Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα αναδεικνύει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε όλους τους ναούς. Την προυπολογισμένη «εισφορά» με βάση τα έσοδα που όμως πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δημιουργεί αδιέξοδο. Η Ορθόδοξη Αλήθεια αναλύει τι προβλέπετα;ι με βάση τους νόμους και τους σχετικούς κανονισμούς και πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα που δημιουργείται.
Ακόμα η εφημερίδα παρουσιάζει εκτενές ρεπορτάζ για την αντίδραση (την πρώτη έπειτα από πολλούς μήνες) του σχολικού συμβούλου Άγγελου Βαλλιαννάτου για τις εποκαλύψεις που αφορούν την σχέση του με το Ίδρυμα Arigatou που επισήμως έχει χαρακτηριστεί αιρετικό από την Ελλαδική Εκκλησία. Ο κ. Βαλλιανάτος που έχει κομβικό ρόλο στην προσπάθεια αλλαγής των θρησκευτικών σε δημόσια εκδήλωση επιτέθηκε στην Ορθόδοξη Αλήθεια που ανέδειξε το θέμα και αναφώνησε με καμάρι: «Είμαι περήφανος που ανήκω στην Arigatou». Αναλυτικό ρεπορτάζ και η απάντηση της εφημερίδας μας στο φύλλο που κυκλοφορεί.
Η Ορθόδοξη Αλήθεια, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα, κοστίζει μαζί με τα τρία βιβλία 3,5 ευρώ, ενώ η απλή έκδοση χωρίς δώρα 1,5 ευρώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Καλαβρύτων Αμβρόσιος για τους άθεους: «Ας τους συγχωρήσει ο Θεός»

Καλαβρύτων Αμβρόσιος για τους άθεους: «Ας τους συγχωρήσει ο Θεός»

Close